škart roba Leclerc
uh, sem jezna, v leclercu sem kupila 2 spalna pajaca, velikost kao v redu, dam oprat na 40 stopinj in zdaj so manjši, čisto na knap, grrr… Pa to ni prvič, tudi 1x ko sem kupila neke bodije v paketu, so za en drek, po robovih se nekaj parajo.. Tko da mene ta štacuna več ne vidi, pa Interspar prav tako. Je že res, malo denarja malo muzike!
Se da dobit tudi v štacunah, za katere si misliš, da so drage( Emporium, Marc& Spencer) ugodne stvari.. Še dobro, da sem pogruntala. Howgh!
Mogoče se pa ne držite navodil na listkih za vzdrževanje …. V Leclarku sem ogromno kupovala in to po cenah tudi do 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in več nižjih kot drugje in niti enkrat se mi ni zgodilo, da bi se kaka obleka skrčila, obarvala ali kako drugače uničila.
Imam le eno slabo izkušnjo iz LeClerca.
Body velikosti 68 je ustrezal velikosti 50 ostalih proizvajalcev.
Ne vem, morda so francozi drugače merjeni :))))
Od tistega nakupa dalje, sem (predvsem v LeClercu) izredno previdna pri izbiri velikosti. Tako sem nekaj kasneje kupila zimsko bundico, na kateri je pisalo, da ustreza 18M – dejansko je bilo za 10M.
Nataša
Ma ne bom rekla, da imajo v Leclerku vse kvalitetno, samo mi večinoma kar tam kupujemo, pa smo zadovoljni. Bodye res da kupujemo Envog-ove, ki so v Leclerku nekoliko dražji od ostalih v tej trgovini, ampak kadar so akcije, jih ravno tako dobiš za precej nižji denar. Smo pa tudi že kupovali tam Bodyje xy znamke, sicer slabše kvalitete, pa so nam zdržali, pa sedaj v omari čakajo na naslednje dete.
Je pa res, da pri vzdrževanju pazim kaj delam, pa se perejo kar večkrat tedensko, pa so praktično kot novi.
Prej smo se s kvaliteto nalomili v Beby centru, kot pa v Leclerku.
lp
jaz sem z vsemi otroškimi oblačili iz LC dosedaj zelo zadovoljna. operem, na kolikor piše in ni bilo problemov. res pa so že v osnovi manjše številke, kar je treba upoštevati. tudi res čisto najcenejših zadev običajno ne kupim, pogledam, da je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bombaž in da se lahko pere vsaj na 40 stopinj.
sem pa enkrat kupila neke majice zase…. so se vse zelo raztegnile že po prvem pranju, tako da nisem ponovila.
Nam so se tudi skrčile Arielove žabice…. Jih je bil tudi potem problem gor spravit…. Njihova trenerka pa je bila npr. za starost 6 mesecev, pa so jih hleče sedaj pri 1 letu prav ( velika je 78 cm), zgornjega dela pa nikoli nisem mogla spraviti čez glavo, tudi pri 6 mesecih ne, tako, da sem ga dala samo v škatlo s ponošenimi oblačili.
V drugih trgovinah pa zaenkrat nisem imela slabih izkušenj.
lp,
Mateja