Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka škatle za pecivo

škatle za pecivo

A mogoče katera ve kje v Ljubljani se lahko kupi škatle za pecivo, v katere se daje pokušino svatom in sosedom.
Želela bi kartonaste škatle z ročajem (poslikane).

Urša

V Poročnem kotičku.

lp Vesna

V poročnem kotičku sem že bila. Naročila sva vabila, zahvale, šopke za svate in konfete. Kar se pa škatel tiče je pa tko, tiste pisane (modre in rumene) so mi ful všeč, ampak se nama zdijo premajhne. Tiste mal večje imajo pa samo bele, pa se nama zdijo malo puste.

Sta jih vidva tam kupila? Kakšne pa sta vzela?

Urša

Ne, midva jih sploh ne bova imela. Informacijo sem pobrala na tem forumu iz prejšnjih postov.

Saj res: a deljenje peciva za domov je kakšna tradicija?

lp Vesna

Jaz sem s primorske. Pri nas je taka navada, da se svatom na poroki in pa vsem sosedom in prijateljem, ki prinesejo darila, razdelijo slaščice.
Ne vem, kako je pri vas.
Mislim, da je to lepo izkazovanje pozornosti.

Urša

Dobi se tudi plastične (prozorne) škatle, vseh velikosti. Res niso tako poročno obarvane, so pa praktične, ker se zlagajo ena na drugo. Povprašaj pri slaščičarjih. lp

Plastične škatle (kot jih dobiš v trgovini) – SEVŠEK 549-25-30 LJ.-ZALOG

Papirnate: Na Brnčičevi v Lj. 563-24-11

imajo jih tud v poročnem kotičku za 150 sit, so pa manjse ker itak podaris piskote za vzorec

lp pikica

Kako je pa ime tej trgovini na Brnčičevi?
Koliko je hišna številka?

Urša

V poročnem kotičku sem že bila, ampak se mi zdijo premajhne.
Sicer so mi pa poslali iz Art grafike v Tolminu vzorec njihovih škatel in so zelo lepe, pa tudi ravno primerne velikosti (imajo pa 2 velikosti). So marelične barve, tko na ene rožice (zelo nežne barve), cena je pa 100 SIT/kom, tko da se mi zdi zelo ugodno.

Urša

Veš mogoče, kakšna je cena papirnatih?

V poročnem kotičku žal nmajo več tsitih lepih rumenih škatel, bodo samo bele imeli od zdaj naprej. Ali morda katera ve, kje se da še dobit škatle za pecivo v kakšni pastelni barvi za 1/2 kg peciva, ne večje.
Hvala in lp, Mateja!

New Report

Close