Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SKB in Mastercard

SKB in Mastercard

Živjo, imam eno vprašanje.

Sem pri SKB banki, na bankomatu ne morem dvignit nič, ker sem že zadosti v minusu, z Mastercardom pa nisem nič kupovala in je moje razpoložljivo stanje 500€.

Nujno nujno moram neki kupit, pa me zanima, a bo MC “potegnil” tudi če na računu ni denarja? Sem prepričana, da je bila kakšna že v taki situaciji… 🙂 Pač, ne bi se rada osramotila v trgovini, češ, gospa, kartica ne potegne…

Hvala za odgovor!

nakup z mastercardom nima nobene veze s stanjem na računu.
vezo dobi šele, ko ti zapade v plačilo, tako, da lahko mirne duše greš v trgovino. seveda če veš, kako boš plačala položnico, ko te bo banka bremenila za to plačilo

kokrat sem se jaz osramotila, pa še kar živim…. hmmmmm….

ti pa priporočam iz svoje izkušnje, da se ne špilaj z minusom: jaz sem pred 7 leti malo-po-malo zabredla v limit, ki ga je bilo za dobrih 5 jurjev evrov, do letos spomladi, ko me je banka končno izpustila iz krempljev, pa sem morala banki z obrestmi vrnit skoraj 20 tisoč evrov. tko da se ne zajebavej – jaz sem ostala brez vsega.

lahko greš mirno plačat z Mastercardom!

Hvala za odgovore!

Minusa mam 200€, več niti ne morem met, nuja, zarad katere bi uporabla MC pa je rojstvo nečakinje… 🙂 Ne fancy čevlji, ne parfum, ne nič, pač, darilo za mamico in hčerko… ne bomo pretiraval, brez skrbi… 🙂

Hvala vsem!

New Report

Close