skb.net – plačilo dohodnine?
Spet se zezam s plačilom dohodnine preko SKB.neta. Spet pravim zato, ker mi že lani ni hotelo potegniti skilca in sem po parih dneh raziskovanja pobasala poloćnico in šla na pošto.
In seveda se letos zgodba ponovi. Referenco imam določeno z njihove strani, ne vem pa kaj naj vpišem v tisti prvi oknc, kjer prideta 2 števili: 00, 99, 11, 87 ne primejo … Skozi javlja napako, da referenca ne velja za javna “nekaj” …
Ne, letos ne grem spet na pošto in jim ne plačam provizije! Mogoče to delajo zanalašč?
Katera referenca je torej prava?
Hvala!
Diwali
Ja, so mi prijazne gospe na SKB razložile, da bi mogla plačati s posebno položnico (prej ni šlo, ker je vmes malo Siol zatrokiral).
2x mama, hvala za nasvete. Sedaj ko vem s čim se baviš, te bom lahko enkrat malo zaslišala glede stvari, s katerimi se ubada večina mlajših in malo manj mlajših. Delaš kaj na tem področju?
LpM
P.S. Si me fajn presenetila
Ohjano, potem bom pa res mogla enkrat s težkim srcem se odločit it na en pogovor … sicer pa pojma nimam kako to gre …
U računčki … tudi tam bi se lahko kaj zmenile ;-))))) Jst nekej kao plačam, ti mi pa opravljeno transakcijo potem kao storniraš na prvotno stanje*:-D Misliš da bi šlo? :-))))
Modrca sta pa super, čeprou po pričakovanjih nosim samo črnega. Ampak kot marketinški frik še zdej nisem pogruntala v čem je keč ;-))
LpM
*valjda se hecam