Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek skb.net – plačilo dohodnine?

skb.net – plačilo dohodnine?

Spet se zezam s plačilom dohodnine preko SKB.neta. Spet pravim zato, ker mi že lani ni hotelo potegniti skilca in sem po parih dneh raziskovanja pobasala poloćnico in šla na pošto.

In seveda se letos zgodba ponovi. Referenco imam določeno z njihove strani, ne vem pa kaj naj vpišem v tisti prvi oknc, kjer prideta 2 števili: 00, 99, 11, 87 ne primejo … Skozi javlja napako, da referenca ne velja za javna “nekaj” …

Ne, letos ne grem spet na pošto in jim ne plačam provizije! Mogoče to delajo zanalašč?

Katera referenca je torej prava?

Hvala!

Diwali

Ne plačuj kot položnico temveč kot plačilni nalog, pa ti bo potegnilo sklic.

Eeeeeeeeee, zna biti to ja … grem probat.

Hvala!

Nope … že v štartu sem plačevala kot plačilni nalog, in prav on zahteva eno dvomestno referenco, ki pa je ne morem pogruntat … Sedaj sem probala še kot poloćnica, pa tudi ne gre :-S

Še kakšna ideja?

Plačilni nalog, pa 00 v prvo okence.

Nep, ne gre skozi … Probala sem 00, 99, 11 in potem iz jeze še 87.

Ne gre 🙁

Kaj pa 19?

Ja, so mi prijazne gospe na SKB razložile, da bi mogla plačati s posebno položnico (prej ni šlo, ker je vmes malo Siol zatrokiral).

2x mama, hvala za nasvete. Sedaj ko vem s čim se baviš, te bom lahko enkrat malo zaslišala glede stvari, s katerimi se ubada večina mlajših in malo manj mlajših. Delaš kaj na tem področju?

LpM

P.S. Si me fajn presenetila 🙂

Še dobro,da tvoje cifre še nisem zbrisala.:)))
Ne štekam pa čist dobro katero področje misliš – a računalništvo?
Ja, delam v tem.

Hehe, nep, nisem mislila računalništva ampak stanovanjski kredit. Se kar ne morem spravit na en odkrit pogovor, ker mislim, da bom odšla z dolgim nosom novim najemninam naproti 😉

lpM

p.s. Jst pa cisto debelo pogledala danes, ko sem dobila klic od “modrcev” ;-))

Joj, na področju kreditov sem pa čist bosa.Jaz imam račune čez.

Ha,ha,jaz te imam tudi pod modrci.:))))

Ohjano, potem bom pa res mogla enkrat s težkim srcem se odločit it na en pogovor … sicer pa pojma nimam kako to gre …
U računčki … tudi tam bi se lahko kaj zmenile ;-))))) Jst nekej kao plačam, ti mi pa opravljeno transakcijo potem kao storniraš na prvotno stanje*:-D Misliš da bi šlo? :-))))

Modrca sta pa super, čeprou po pričakovanjih nosim samo črnega. Ampak kot marketinški frik še zdej nisem pogruntala v čem je keč ;-))

LpM

*valjda se hecam

z pogovorom za kredit pa kar pohiti, ker kot pravijo bomo kmalu čutili posledice težav z dolarjem, v smislu visokih kreditnih obresti in odobritev kredita. bodo pa že našli še kaj.

New Report

Close