Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skb, nova bancna kartica?

Skb, nova bancna kartica?

Prejela sem novo kartico. Pise, da bodo pac pocasi vse zamenjali. Sedaj pa me zanima, ta nova je VISA debetna kartica. Sedaj pa mi nekaj ni jasno. Ali jo sedaj lahko uporabljam namesto mastercarda, ki ga tudi imam? Da ne bom brezveze placevala se mesecne stroske tam. Hvala in lp

Kartica je namesto MAESTRA, ne namesto MASTERCARDA.

MAESTRO je debetna kartica,
MASTERCARD pa kreditna.

http://www.skb.si/osebne-finance/kartice/visa-debetna-kartica

ta nova SKB VISA DEBIT je enako kot MAESTRO. Ko jo boš uporabila, ti bo šel denar takoj iz računa, tako kot doslej pri Maestru. Visa Debit nikakor ni kreditna kartica in jo nikar ne zamenjuj z VISO ali z MASTERCARDOM.

No, ampak jaz pa recimo rabim mastercard samo zaradi nakupov prek spleta, v tem primeru pa mastercard postane malo odvečna kartica. Razen v primeru paypala.

Sama sem tudi razumela, da se bo lahko uporabljala za nakupe preko neta…in enako razmisljam,da bi potem skenslala eurocard. Najbolje, da vprasam na banki.

Če bi odprla zgornji link, bi lahko prebrala, da določene spletne strani ne sprejemajo Visa debitne kartice.
Npr. paypal, booking.com, e-bay, Amazon…..

Če bi odprla zgornji link, bi lahko prebrala, da določene spletne strani ne sprejemajo Visa debitne kartice.
Npr. paypal, booking.com, e-bay, Amazon…..[/quote]

Bančnica, kje pa to piše???

zraven kartice smo dobili tudi pisno obvestilo, tako, da predalagam, da v miru preberete…

Npr. paypal, booking.com, e-bay, Amazon…..[/quote]

Bančnica, kje pa to piše???[/quote]

Klikneš na link, ki sem ga pripela in izbereš Več informacij :Zamenjava BA Maestro v VISA debetna kartica (PDF) .

Bančnica ne trosi laži. Paypal sprejema debetno viso, pravzaprav ga večina mladih uporabnikov v Sloveniji uporablja prav z debetno viso…

a je kdo že hotu s to kartico plačat na ryanair-ovi strani pa ni šlo??

New Report

Close