Skechers superge
Omenjena obutev naj bi bila super udobna, zanima me ali dihajo? V prodajali sem obrnila vsak par te obutve, potrebujem res nekaj udobnega za službo in vse kar vidim je prevlečeno s sintetiko in ne vem ali je potem res ta obutev tako super, če čevelj ne diha. Prodajalka mi ni znala povedati.
Mi svetujete prosim?
Povej povej, 12.05.2023 ob 08:40
Že, samo zanima ali dihajo, se ne potiš v noge?
Ne vem se. Vzela sem nedolgo nazaj ene zracne, lahke. Zaenkrat ne vidim problema.
Ceprav se nisem navadila ravno na zunanji videz, ma mi je prej klanec pomemben in da bremzajo. Glede stopal so pa ok. Tudi hoja v njih je komot. Vcasih za na sprehod se pozabim preobut v Brooks in me po isijasu ne trga na daljsi hoji.( s tega vidika so ok)
Ne vem200, 12.05.2023 ob 08:01
Vem pa, da jih nosijo starejše ženske in upokojenke.
Ne bos verjelo, ostali tudi. Nisem ne upokojenka ne starejsa. Veliko nas je ki delamo na nogah in rabimo udoben cevelj. In za sport. Avtorica, odvisno od modela. Moje dihajo in nic se noga ne poti,pa poleti nosim na boso nogo
Povej povej, 12.05.2023 ob 07:48
Omenjena obutev naj bi bila super udobna, zanima me ali dihajo? V prodajali sem obrnila vsak par te obutve, potrebujem res nekaj udobnega za službo in vse kar vidim je prevlečeno s sintetiko in ne vem ali je potem res ta obutev tako super, če čevelj ne diha. Prodajalka mi ni znala povedati.
Mi svetujete prosim?
Vsi nosimo te superge, super so, za otroke sploh ne kupujem več drugih, za punčke so pa še ful lepe, z bleščicami, lučkami.
Dihajo. Imam 2 para za celodnevno stanje na nogah sredi poletja. Seveda v kombinaciji z bombažnimi nogavicami in ne na boso nogo. Pa ne isti par dva dneva zapored. Odlične superge in super barve! Se izogibam superg v belih in črnih barvah.
Pozor: na mokrem noro drsijo! Previdno! Ni prava guma spodaj.
Okej, jez sm 49, pa jih obožujem, super stvar ampak na bombazne stumfe. Mam pa kolegico, ki jih se nima 30, pa sem jih tudi opazila na njej. Pa mam jih ze kar nekaj let, pa so prve se cist kul za nosit, razen nekoliko obledele barve vse stima, nic strgano ali odlepljeno. Se strinjam, da so kvaliteta za zmeren denar