Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Skela – močna intelektualka

Skela – močna intelektualka

Copatk ne maram sploh…ne poznamo pa vsi sam misijonarca. ..on zgori, jest spodi. ..mi smo za zabavo, pestrost, dinamiko….neki kar ti ne poznaš[/quote]

Če bi bilo to res potem ne bi takih bedarij pisala. Moški ki ni copata ne bi nikoli dovolil da njegova partnerka hodi s tako glupimi feminističnimi idejami kot jih imaš ti. Tudi ne bi dovolil takega nespoštovanja pa še česa. Tko da ja, imaš copato in sama sebe prepričuješ da ga nimaš in da jih ne maraš. Ženske kot si ti necopatarje proglašate za šoviniste.[/quote]

Bi te rada videla, kako bi začel ponižno civkat pred mojo “copato”…še raj da mu to rečeš v fris…sej v Zagrebu baje čist
Pocen delajo nove zobe…..
tipičen sovinist. ..tlele se repencis v resnici si pa manjši od makovega zrna

Po odgovoru sodeč ima lahko tudi enga pravega samozavestnega intelektualca, alfa samca, ki mu je glavni argument pest in lepo gostilniško obračuna na vsako provokacijo 🙂

Ne se hecat fantje, vas bo pjanc premlatu, da boste moral v zagreb po zobe.

Maš še eno varianto. Pijance, morda sedaj še nenaktiviran (prikrit) a bo sčasoma segel po flaši, če še ni, kako boš trezen to prenašal ? Le paziti mora, da ne bo kdaj flašo pustil na stopnicah, da ne bo padla po njih in bo plava po nesreči. So pa tudi mešanice, dvoživke. Copata/pjanc.. pusti se jebat dokler mu ne prekipi, se ga napije in… pol je spet copata in se je zaciklal ne..

Če bi bilo to res potem ne bi takih bedarij pisala. Moški ki ni copata ne bi nikoli dovolil da njegova partnerka hodi s tako glupimi feminističnimi idejami kot jih imaš ti. Tudi ne bi dovolil takega nespoštovanja pa še česa. Tko da ja, imaš copato in sama sebe prepričuješ da ga nimaš in da jih ne maraš. Ženske kot si ti necopatarje proglašate za šoviniste.[/quote]

Bi te rada videla, kako bi začel ponižno civkat pred mojo “copato”…še raj da mu to rečeš v fris…sej v Zagrebu baje čist
tipičen sovinist. ..tlele se repencis v resnici si pa manjši od makovega zrna[/quote]

Ja Skela potem pa svizec zavije čokolado. Če bi bilo to res kar pišeš ne bi nikoli takih taparij pisala, nikoli. Edino če si hinavka in pišeš nekaj delaš pa drugo. Sploh pa čudno da si feministka kot ti dobila tako možatega moškega. Tak ti lahko še kaj naredi.

tipičen sovinist. ..tlele se repencis v resnici si pa manjši od makovega zrna[/quote]

Ja Skela potem pa svizec zavije čokolado. Če bi bilo to res kar pišeš ne bi nikoli takih taparij pisala, nikoli. Edino če si hinavka in pišeš nekaj delaš pa drugo. Sploh pa čudno da si feministka kot ti dobila tako možatega moškega. Tak ti lahko še kaj naredi.[/quote]
THIS

Ja Skela potem pa svizec zavije čokolado. Če bi bilo to res kar pišeš ne bi nikoli takih taparij pisala, nikoli. Edino če si hinavka in pišeš nekaj delaš pa drugo. Sploh pa čudno da si feministka kot ti dobila tako možatega moškega. Tak ti lahko še kaj naredi.[/quote]

Ti že veš. ..Zato pa si tak seronja, ki edine orgazme doživi ob žaljenju anonimnih žensk po forumih….in to že doooolg časa

Res sam skrbiš za svoj intelektualni pogreb. Zate bo že tole zahtevno branje, če boš uspel prit do konca:

Z mamo prvič na fakulteto
Mami, greva na faks[/url][/quote]
Tudi če ne sodim med najbolj razgledane, sm še vedno lepši, pa bolj karizmatičen od tebe ;)[/quote]

Mmmm, kako možata izjava.
Daj povej mi, kateri moški se želi primerjat z žensko, češ, da je lepši od nje? Salome mogoče? 🙂

Res sam skrbiš za svoj intelektualni pogreb. Zate bo že tole zahtevno branje, če boš uspel prit do konca:

Z mamo prvič na fakulteto
Mami, greva na faks[/url][/quote]

Pa še moška beseda o maminih sinčkih.[/quote]

Poznam, pa sem vedela, da bo prekompleksno branje zanj. Žurnal je primernejši 🙂

Zanimivo, da se nobeni 20letnici ni potrebno bahat z načitanostjo, razgledanostjo. To samo 30+letne ovenele Monke počnete. Pa še to počnete slabo, iz žurnala nam lepite “strokovno čitivo”, lol.

Pa še moška beseda o maminih sinčkih.[/quote]

Poznam, pa sem vedela, da bo prekompleksno branje zanj. Žurnal je primernejši :)[/quote]

Pa naj še kdo reče, da nisi razumevajoča. 😀

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

nazaj na temo ☺
Skela je ena navadna, slabo načitana JU/JS uslužbenka … nesposobna sestaviti logike iz dveh dopisov, kjer v enem piše: obrni list
na drugem pa: obrni list ☺

Zdej…edin kar ne razumem je, zakaj morta
Bit DVA dopisa, če je samo en list?

Hahahahaha

Še en feler. Bravo, odlično ti gre tudi brez naše pomoči. Pa še sam seb se smeje na koncu.
Facepalm 🙂

kje pa je teta skela dons, a ma prvomajske

Mislim da je to pri vsaki. Pač manjko moškega se ji pozna.[/quote]

A je to mogoče spet en ponesrečen poskus babe prepričat, da te rabijo?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mislim da je to pri vsaki. Pač manjko moškega se ji pozna.[/quote]

A je to mogoče spet en ponesrečen poskus babe prepričat, da te rabijo?[/quote]

V bistvu je to še en ponesrečen poskus obeh, da bi nas prepričala da sta
a) značajska moška
b)sposobna ženskam postavljati meje
c)da bom jest to sprevidela, nacevljala
kogarkoli že imam in se raje podredila njuni močni , superiorni volji ���

a) značajska moška
kogarkoli že imam in se raje podredila njuni močni , superiorni volji ���[/quote]

Matjažko + osvajanje = Sheldon Cooper + social skills
0 = 0

Zakaj nas taki tipi hočejo na vsak način prepričat, da so vezani? da bi njihovi “nasveti” ženskam izpadli bolj verodostojno?

a) značajska moška
kogarkoli že imam in se raje podredila njuni močni , superiorni volji ���[/quote]

Več točk kot ima ženska v zvezi z moškimi, bolj nakazujejo na njeno zagrenjeno nezadovoljstvo z razpadlimi zvezami z moškimi, manj je sposobna za zvezo takšna ženska, slabše obete ima njena morebitna zveza za dolgoročno prihodnost z moškim, ampak je kratkega daha, tudi v družinskem smislu, razen če takšna ženska moškega v roku nekaj mesecev ne zvleče pred oltar. Še za povrh je toliko slabše, če začne izgubljati pike tudi na področju ženstvenosti, da zapluje v razne feministične vode, povsod vidi krivice, storjene z moške strani, a hkrati čustveno oleseni, s čimer sama sebe oropa ženske gracije, značajske privlačnosti, tudi erotičnosti – ker si izkopljejo okope v moških obrambni drži in nadene hlače, z nagibom k besedni grobosti, nepremišljenosti, neobčutljivosti, trdoti, goli razumskosti…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vau in zdaj si ji ful moško izpadel, ko si to napisal.

Kaj naj, če sem pa TAKO DOBER pri analiziranju žensk, čitam jih kot odprte knjige. :)))

In kaj ti to pomaga v lajfu…čist nič..

Altruistično razdajanje ne terja lastnih zaslug, vse je zgolj iz lastnega žrtvovanja, da osrečim ženske. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close