Skela – močna intelektualka
Oh, super, se zelo trudim, kajti to je ena izmed Skelinih in Aninih točk, moški mora znati nasmejati žensko. :)))
Pa, če si manj kot 30 let str, si razvajen mamin-sinko. Če hodiš na fitnes, pa prazna glava. Ker dvigovanje uteži in prehranjevanje z beljakovinami ni zdravo.
Ah fantje…
Glejte, en je dobro napisal. LEPE ženske (top modeli etc..) niso neumne, le možganom jim ni potrebno uporabljati.
Potemtakem srečnih žensk sploh ne zanimajo odnosi oz karkol, dokler ni opečena. Do takrat se ji jebe. Tko da čim kera analizira, je že v kurcu, jasno. Kdo ve največ o ravni sladkorja v krvi ? Sladkorni bolnik jasno, pa zdravniki… ostale boli kurac.
Tko ta tud teza (jaz sem zdrava – imam ravno raven sladkorja v krvi zato tudi največ vem o tem), potemtakem ni pitna, ker je ravno kontra. Največ vejo o odnosih ravno tisti k so v kurcu s tem, ker to najbol študirajo (če so sposobni objektivizma, pa zdravniki in drugi fetišisti, praviloma pa folk boli kurac za področje, dokler ni nekaj hudo narobe.)
Po drugi strani je pa ful kul, bit v zvezi in “preživet” več časa z anonimnimi uporabniki, kot s svojo žensko.
Tisti, ki ne uporabljajo možganov so zame neumni. To je eno. Drugo pa, niso vse missice, top modeli, lepe ženske na splošno zabite babnice. S tem se grde babnice tolažijo, ker jim vizualno ne morejo parirat, potem se pa s “pametjo”, “razgledanostjo” ponašajo in jih blatijo skupaj z beta samci in ostalimi fukfehtarji, ki ne dobijo.
vse je v relaciji, lepe ženske so verjetno tudi pametno, sej kaj je lepota, odsev dobre genetske zasnove… lepe ženske imajo vse v korelaciji skoraj… lep obraz, lepa pička, lepe nogice, zlo verjetn, pa tud ker so se možgani pravilno sestavili se to odraža/korelira na lepem obrazu. To je naravni semafor da vidiš da je ena zdrava in pametna, da je lepa!
In ker so lepe se jim ni treba jebat na faksu, grdobe pa drgega nimajo kot skompenzirat z overachievement, ker kdo bi jih drugač vzel, lohk dobijo dobr job, sam če so super sposobne, načitane etc… lepa pa ga dobi sam da se nasmehne in da je prbližn resna v delu…
Lepota, zdravje in pamet gredo dobro skupaj.
Tudi na temu forumu jih je polno. Samo, da se tu gor lahko ponašajo še z mladostnim videzom in super postavo. Dokaz ? Prilepi sliko kšne lepotičke, pa glej in čakaj na njihove komentarje. Vse bo po istem principu : “Cela umetna”, “meni ni všeč”, “prevelika rit”, “premajhni joški”, “photoshop”,…itd. Nobena ne bo priznala, da dobr zgleda 😉
no sej isto je za tipe, da smo pošteni… eni so lepi, perfect physicial specimen… imajo srednjo al pa en faks k jih red veseli oz biznis degree…
če pa ne fukajo nič pa to, se pa vržejo v neko čitivo kjer potem nadkompenzirajo, tipičen primer so računalničarji… ta sektor je tipičen primer kako se nekdo pretvor iz MANJvrednostni v VEČvrednostni kompleks..
V 90s so takrat geeks, jerkoffs iskali uteho v računalniku, se zverzirali in bili iskani, dobro plačani, kar jim je stopilo v glavo tako, da so mislili da so IQ500 na vseh področih…
Jaz sem osebno tud mislu da so grdi, grde bol pametni, kao izravnava a sem kasneje spoznal, da ni tako 🙂 Le kompenzirajo…. Lepota=zdravje=pamet; večkrat kot ne, ne mi z izjemam PLEASE
Poglejte najtežje fakse, kakšne lepotičke so gor, bi ga kar izdrkal na štengah… da ne delam reklame, sem na najtežjih faksih take lepotičke spoznal, da bi jih vsak dan prelizal ko pes kastrolo; lepe pas SMART AS FUCK, aamazing, mercedes-benz; the best or nothing
V bistvu je to še en ponesrečen poskus obeh, da bi nas prepričala da sta
a) značajska moška
b)sposobna ženskam postavljati meje
c)da bom jest to sprevidela, nacevljala
kogarkoli že imam in se raje podredila njuni močni , superiorni volji ���[/quote]
Več točk kot ima ženska v zvezi z moškimi, bolj nakazujejo na njeno zagrenjeno nezadovoljstvo z razpadlimi zvezami z moškimi, manj je sposobna za zvezo takšna ženska, slabše obete ima njena morebitna zveza za dolgoročno prihodnost z moškim, ampak je kratkega daha, tudi v družinskem smislu, razen če takšna ženska moškega v roku nekaj mesecev ne zvleče pred oltar. Še za povrh je toliko slabše, če začne izgubljati pike tudi na področju ženstvenosti, da zapluje v razne feministične vode, povsod vidi krivice, storjene z moške strani, a hkrati čustveno oleseni, s čimer sama sebe oropa ženske gracije, značajske privlačnosti, tudi erotičnosti – ker si izkopljejo okope v moških obrambni drži in nadene hlače, z nagibom k besedni grobosti, nepremišljenosti, neobčutljivosti, trdoti, goli razumskosti…[/quote]
Men se ful smili ta “ženska”, ki jo opisuješ.
Sicer nobene take ne poznam (še dobro) ampak tale tvoja namišlena kreatura je pa
res boga.
Forum je zaprt za komentiranje.