Najdi forum

Skela

Pol pa naj še kdo reče, da ženskam ni dolžina pomembna bolj kot vsebina… 😉
Glede na to, da smo komentirajo dolžino… kaj nam to pove o taki? 😛

Včasih me premami, pa si poskušam zamisliti, kaj se dogaja glavi takole zblojenega človeka…
Kako funkcionira? Kako ga prenašajo svojci? Ali mu uspeva nositi masko normalnosti v vsakdanjem
življenju, da ostane opravilno sposoben, zaposlen itd.?
Ima koga, ki skrbi, da redno jemlje zdravila? Po temle pisanju sodeč se močno bojim, da ne, da je revež
prepuščem sam sebi in svojim neusmiljenim blodnjam…
Glede na podrobno zanimanje za različne terapije je jasno, da je sicer reden udeleženec….pa me vseeno
zmrazi, ko pomislim, da zelo verjetno prosto hodi med nami….

Pol pa naj še kdo reče, da ženskam ni dolžina pomembna bolj kot vsebina… 😉
Glede na to, da smo komentirajo dolžino… kaj nam to pove o taki? :P[/quote]

Ob dolgih romanih, ki jih eni pišejo, lahko komentiraš le dolžino. Vsebino bolj težko, ker za vsebino moraš roman tudi prebrati.

Tipsoni, ki tule jokcate, kaj se sploh vtikate v ženske? Najdite si tipe pa je. Pa ne boste imeli težav z vam nezanimivi ženskami.
Kaj sploh lazite za ženskami? Nobena ne bo jokala, če se odpoveste ženskam za vedno.

A njej pa ne bi dal enakega nasveta? Ker namreč ona se skoz vtika v moške z svojimi izjavami 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, dej prosim izogni se temam o meni in mojim postom, če ti gredo na jetra.
In NE, če boš stokrat ponovil LAŽ, ta ne bo postala resnica. Ostala bo laž.

Po desetkrat na dan ponavljaš, kako jaz trdim, da smo ženske sposobnejše od moških, superiorne,
ne vem kaj.
Zdaj pa prilimaj LINK, kjer to trdim, al pa enkrat za zmeri ZAČEPI.

Sem še počakal tvoj (pričakovan) odziv. Nema ti spasa skela, sedaj sem 99,59% 🙂
Sam ne hodim, poznam pa te stvari zelo dobro, saj sem se s tem profesionalno srečal na svoji poti…
Take ženske kot si ti me kar zmrazijo, v želodcu me stisne, pa včasih pomislim, da bi se morda kateri dalo pomagati a vidim, da ne. Edino kar je dobro, da ljudje nekako zavohamo take in se jih izogibamo, kot hudič križa. Že v tem postu se vidi, da so s tabo potegnile le podobne, katerim bi bil ti lahko matica. Kot pravite, podobno privlači podobno ja in potem si še ena drugi ojačujete svoje popačene poglede in s te še globlje v luknji. No nima veze, sem bolše volje, brez slabe vesti, saj vidim, da se resnično takim ne da pomagati, lahko se jih samo izogibaš. Sama verjetno privlačiš same revčke in pa ranjene oz. surove ženske, drugega ni. “Never underestimate the power of denial.” [American Beauty].

Sem še počakal tvoj (pričakovan) odziv. Nema ti spasa skela, sedaj sem 99,59% 🙂
Sam ne hodim, poznam pa te stvari zelo dobro, saj sem se s tem profesionalno srečal na svoji poti…
Take ženske kot si ti me kar zmrazijo, v želodcu me stisne, pa včasih pomislim, da bi se morda kateri dalo pomagati a vidim, da ne. Edino kar je dobro, da ljudje nekako zavohamo take in se jih izogibamo, kot hudič križa. Že v tem postu se vidi, da so s tabo potegnile le podobne, katerim bi bil ti lahko matica. Kot pravite, podobno privlači podobno ja in potem si še ena drugi ojačujete svoje popačene poglede in s te še globlje v luknji. No nima veze, sem bolše volje, brez slabe vesti, saj vidim, da se resnično takim ne da pomagati, lahko se jih samo izogibaš. Sama verjetno privlačiš same revčke in pa ranjene oz. surove ženske, drugega ni. “Never underestimate the power of denial.” [American Beauty].[/quote]

Še sam sebi ne moreš pomagat, pa bi drugim?
Ti si isti Matjazek…pod krinko “oh, saj hočem samo pomagati”, poskušaš nerodno in nestrokovno izbezati
neke namišljene šibke točke (tukaj streljaš z najširšim spektrom in upaš, da nekaj boš pa že zadel) na
katerih boš potem izživel svoje psihopatske nagibe.
Pa saj se te spomnim izpred … kaj pa vem pol leta? leta? Si nazaj?

Se ne morem odločiti – ali si “Dr.Hyde” katerega od forumašev, ali si pa spet začasno izpuščen iz ….
….ustanove…pa saj je vseeno…

A misliš da se mi da iskat med tvojimi kvadriljoni prispevkov?

Pa četudi točno tega nisi izrekla to pasivno daješ vedet skoz, od ponavljajočega dejstva da ženske v povprečju dosegate višjo izobrazbo (kar poveš v tonu kot da je stopnja izobrazbe zelo podobno če ne enako sposobnostim) do tega, da doma dec samo leži ženska pa kao vse naredi in ureja (”vse”) pa še kaj bi se našlo….. da niti ne začnem o tem kako se imaš praktično za nezmotljivo in ne vem kaj še vse…..

Resnica bo ostala resnica ja, in to kar pišem je resnica, tisti ki so te brali vedo da imam prav, tvoji neregistrirani kompanjoni pa naj butajo kar hočejo, enako kot podobno butajo za Markota in ostale…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Stela tvojega gradiva je na tem portalu je toliko, da se da hitro sestaviti sliko o tebi in se točno vidi kaj te je sesulo v življenju. Če se mi bo kdaj dalo oz. komu drugemu, bomo enkrat naredili psihološko profil, če se strinjaš. Samo, če se zlomiš kdo te bo potem rehabilitiral, to ni hec… Raje sedaj še uživaj v svojih okroglih povestih in pa zdravi se tako kot se, se boš nekao pretolkla do groba, ta zdravi se te bomo brez skrbi izogibali, samo spoštuj to in ne čudi se, če se te nekdo izogiba. To je toliko kot sem ti na hitro namenil, sedaj lajaj z drugimi. Lp.

A misliš da se mi da iskat med tvojimi kvadriljoni prispevkov?

Pa četudi točno tega nisi izrekla to pasivno daješ vedet skoz, od ponavljajočega dejstva da ženske v povprečju dosegate višjo izobrazbo (kar poveš v tonu kot da je stopnja izobrazbe zelo podobno če ne enako sposobnostim) do tega, da doma dec samo leži ženska pa kao vse naredi in ureja (”vse”) pa še kaj bi se našlo….. da niti ne začnem o tem kako se imaš praktično za nezmotljivo in ne vem kaj še vse…..

Resnica bo ostala resnica ja, in to kar pišem je resnica, tisti ki so te brali vedo da imam prav, tvoji neregistrirani kompanjoni pa naj butajo kar hočejo, enako kot podobno butajo za Markota in ostale…..[/quote]

Torej nimaš moje trditve?
Samo “pasivno” TI TO TAKO RAZUMEŠ? Ker si pač zakompleksan in boš vsako mojo izjavo razumel
kot napad nase.
Sem ti rekla – ali navajaj moje izjave z linki, ali pa začepi in nehaj lagat.

OJEJ.
Sick…..

http://med.over.net/forum5/read.php?197,9770862,9774813,quote=1#REPLY

Tipično za nedorasle osebe: če ne moreš nečesa imeti, to popoljuvaš. Če nimaš šans pri neki ženski, jo popljuvaš. Samo fanički, s tem izgubite šanse še pri večini ostalih žensk.

Samo res smešno kako tile nedorasli telički skačejo okrog Skele. Ne more biti vam vsem mama. Boste morali odrasti kar brez nje. Saj se trudi pa vam kaj napiše, kaj več vam pa ne more pomagat.

http://med.over.net/forum5/read.php?197,9770862,9774813,quote=1#REPLY%5B/quote%5D

Še ne nehaš? Takale obsedenost je sicer srhljiva, ampak glavni občutki, ki sledijo so…gnus, malo
žalosti pomešane z usmiljenjem, najbolj pa odpor….
Kot takrat, ko zavohaš kos gnijočega mesa….

Zakaj se mi zdi, da je tule gor nek psiho, ki je ves užaljen, ker ga je Skela zavrnila in ji zdaj teži na polno?
Ob takih psihičih mene kar zmrazi. Takih se je treba ogibat, takih se ne znebiš kar tako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close