Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skeniranje dokumenta – pomoč prosim

Skeniranje dokumenta – pomoč prosim

Na računalniku imam Windowse 7. Nameščeno imam tudi “Optično branje dokumenta” – skeniranje.

Rada bi skenirala več strani v 1 dokument. Kako to storitvi? Skenira mi samo 1. stran, jo takoj shrani, rada pa bi imela več strani skeniranih kot 1 dokument.

Hvala za pomoč.

Skeniraj v programu, ki je bil zraven skenerja, ta ti da možnost, da skeniraš v pdf file in več strani. Kateri skener pa uporabljaš?

Moj skener Canon me po skeniranju 1. strani vpraša, če želim zaključiti ali skenirati še eno stran. In lahko dodajam strani po mili volji, ki so potem v enem dokumentu.
Po moje bi blo fajn prebrat navodila za skener…

obstaja pa en kup enih zastonjskih programov, ki znajo ZLEPIT in RAZDRUŽIT pdf file (pdf architect, pdf splitter and merger..itd..)

Imam multifunkcijsko napravo SAMSUNG SCX-3405FW.

Po skeniranju 1. strani nič vpraša. Ko sem imela drug (star) računalnik je vprašal in sem znala.

Odpri pokrovček na vrhnji strani, naloži papirje in pritisni scan. Verjetno bo šlo.

Skeniraj s telefonom, CamScanner, pa je, če ni treba ravno cele knjige poskenirat.

na multifunkcijski napravi hp f2290 skeniram lahko samo eno stran. kako skenirati dokument z več stranmi.
lp

Imaš naložen program, ki je prišel s to napravo?
Načeloma tam nastaviš.

New Report

Close