Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ski&fun

Ski&fun

Jutri si lahko ogledate prispevek o agenciji Ski&fun, o njhiovem agogantnem obnašanju do strank in okol prinašanju le teh.

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rtvoddaje&op=web&func=read&c_id=25414

Se opravičujem za slovnične napake, ampak med over spet nekaj šteka in nisem mogla popraviti. Torej še enkrat:

Jutri si lahko ogledate prispevek o agenciji Ski&fun, o njihovem arogantnem obnašanju do strank in okol prinašanju le teh.

Ravno danes kolnem in se jezim in kličem vse naokrog, ker so tudi nas nategnili da je grozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Kaj pa je narobe z njimi? Mi imamo pa dobre izkušnje.

Elium lahko napišeš kaj več?

Mi smo si sedaj dva meseca z njimi dopisovali, jih klicali po telefonu, hoteli stvar rešit na lep način, zdaj nam je pa prekipelo.

Za enkrat ti lahko pišem n mail, ker smo ravno na tem, da z odvetnikom pridemo na njihov sedež!
Sporoči mi mail pa ti napišem!!!!

Morag!
23.9. 2008 vplačali.
Nič nas obveščali, nič, nič, nič.
Teden dni pred odhodom dobili od xy agencije, da tega kar smo mi vplačali ni za dobit lahko pa nekaj drugega slabšega bla bla bla……
Arogantni pa tako, da v svojih 42 letih še nisem kaj takega doživela!!!!!

To je pa res sranje. Mi smo bili pa že tretjič z njimi na ski open, pa smo imeli zgleda srečo in ni bilo nič narobe. A to so vas prav v drug kraj prebukirali ali samo v drug hotel oz. apartma? Me prav zanima, res. Se bom jutri probala spomnit in gledat oddajo.

Ja zaenkrat še sami ne vejo kaj in kako, tako se tudi obnašajo 🙁

Bojda ima podjetje resne likvidnostne težave. Oni so sicer kupili Globtour, prav tako pa so iz tega naslova ostali dolžni precejšnje zneske hrvaškim hotelirjem.

Aljaž Lukman in Matej Kandare se tako obnašata, kot da boga za jajce držita. Zjebali so Globtur, denar si prenakazali na Ski&fun, tukaj se pa norčujejo iz strank. Zdaj se bomo pa še mi iz njih.

zgleda, da smo imeli mi res srečo, ma še pohvalo smo jim poslali saj je bilo res mega…..no, zdaj vem za drugič:(…upam, da boste dobro rešili situacijo…

Jaz sem pa ravno danes vplačala preostanek za smučanje med počitnicami….upam, da bo vse OK….me kar malo skrbi:-(

Morag, mi lahko prosim razložiš kako ste bili lahko že tretjič z njimi na ski open, če je bila agencija Ski&Fun ustanovljena v letu 2008????? Res mi ni jasno.

Tudi mi smo šli letos že drugič na smučanje s Ski&fun, vplačali pa smo pri Sončku. Vzeli smo program družina gre na sneg in jaz imam okrog tega same pohvale. Za ta denar bi v drugih agencijah dobili samo apartma in kupili bi si 6-dnevne karte, Tako pa smo imeli vključeno tudi 3-urno smučarsko šolo za otroke/dan, smučarsko šolo za odrasle, mini klub, itd.

Skratka, nobenih težav in vse v najlepšem redu. Samo agencija pa ne vem če je bila res ustanovljena šele leta 2008, ker sem ta njihov program gledala že kaki 2 leti pred našim prvim smučanjem z njimi, samo moža nisem uspela prepričati za smučanje v tujini.

LP.

New Report

Close