Skinfairytale
A mi lahko pove kdo, kje so izdelati ti proizvodi. Ustanoviteljica je nekam skrivnostna glede tega. Res ne bi rada uporabljala neke kreme, ki so uvožene iz držav izven Eu in potem prelite v manjše posodice. Hvala za odgovor
Napisano ima:
Sprva sem mazila pripravljala ročno, ker pa je povpraševanje vedno bolj naraščalo, sem se odločila, da recepture prenesem v laboratorij. Poiskala sem usposobljeno ekipo, ki mi je lahko zagotovila kakovostne izdelke, mazila pa obogatila z aktivnimi sestavinami in naravnimi vlažilnimi sredstvi. Tako so nastali unikatni balmi, za katerimi stoji ekipa strokovnjakov
Kreme so izdelane pri nas, po njeni recepturi. S stem je zacela, ker je zelela svoji hcerki pomagati pri problemih s kozo. Punco osebno poznam in tudi uporabljam njene kreme. Pa nisem edina s pozitivnimi izkusnjami. Njene kreme sem uporabljala, ko jih je delala se doma na svojem domu. Kar brez skrbi.
eh ja
se spomnim, kako je ana žontar (ana kuha) objavila na instagramu, da njen tamali še nikoli ni imel tako lepe kože, kot s to kremo
ker sem jo spremljsla vem, da ima njen otrok grozljivo hudo obliko atopičnega dermatitisa in sem si mislila, ja super, so našli nekaj, da pomaga
no, točno teden dni kasneje se ana spet ogladi, z izpovedjo, da so ravnokar iz infekcijske bolnice, da tako hudo še ni bilo nikoli.
in hkrati je imela fairyskintale sponzorirano objavo, kak ana pravi, da mali še nikoli ni imel tako krasne kože.
toliko o tem. vse objave po fb, kako je to super krema, so bolj ali manj plačana reklama. dvomim, da je kaj boljša od industrijskih krem