Skinoren

LP!
Jaz sem bla glihkar vceri pri kozmetičarki in sva imeli debato o tej kremi. Skratka – nikoli nisem imela nobenih problemov s kožo, razen seveda kak mozoljček okrog brade pri menstruaciji.Marsikdo rekel, da imam ful lepo kožo – res uporabljam vrhunsko kozmetiko (trenutno Sisley, ki bi se baje po standardu skorajda lahko prodajala na zdravniški recept).
Zakaj to pravim – maja sem prenehala jemat kontraceprijske tabletke celeste (ker mi je dohtar zaprl vrata pred nosom ker je blo 2 min čez njegov delavnik in jih pol sploh nisem do danes šla iskat) in od takrat naprej mam na koži neke čudne drobne pikice kot gris, ki se jih nikakor ne morem losat. Kdaj so večje, bolj opazne, kdaj manjše.
Osebna zdravnica mi je predpisala Skinoren kremo, da se me je pač losala. Ampak ta krema sploh ni tolk nedolžna – ma not stvari, ki tanjšajo kožo in v resnici sploh ne rešujejo problema pri bistvu!Men krema ful peče in koža se mi prav luši, če jo preveč uporabljam, zato sem jo nehala.
Kozmetičarka mi je včeri sčistla obraz, sam ne vem al bo zdaj boljš al ne ker je problem drgje.Njena mama je baje uporabljala to kremo – zdaj se zdravi ker si je uničla povrhnjico!
Jaz je na dolgi rok ne priporočam!
LP, M2

Sama imam tudi večne težave z mozolji; sej jih nimam veliko – sem pa tja kakšnega velikega, drgač mam bolj ogrce. Poskusla sem že vse mogoče kreme, tablete,…. Že približno 1.5 leta pijem kon. tabletke Diane 35. Koža se mi je ful popravla. Zravn tega se pa mažem še s kremo Skinoren in Klimicin T. Redno si delam pilinge na obrazu, kdaj pa kdaj se mažem z limoninim sokom,ki posuši mozolčke, kožo si pa čistim še s domačim zvarkom iz kumaric in ta stvar je ful dobra. Vse te pripomočke je treba uporabljat z glavo, vsake tok časa je treba pustiti kožo da zadiha, en čas se ne sme mazat z nobeno stvarjo. Aja, jaz ne uporabljam nobenih pudrov in samoporjavitvenih krem, ker mi ful poslabšajo stanje kože.