Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skladišče Neckermana v Mb

Skladišče Neckermana v Mb

Baje lahko tam vse stvari vidiš in sprobaš? Vsaj tako sem sama slišala… Sedaj pa prijateljica pravi, da ne moreš sprobati oblačil… Kaj je res…

Aja, in še to, baje naj bi bilo 30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ceneje…

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Iz prve roke ti povem-nikako nimajo vsega,ampak sam določene zadeve, probaš lahko v garderobi, ki je navadna zavesa za zagrnit, vse skupaj izgleda zelo zelo bogo in prodajalke so do amena neolikane, je pa res malo cenje in če vredu prebrskaš lahk kaj najdeš.Predvsem je na izbiro veliko moških oblek, za ženske so bol kriza št., no ne vem kolko nosiš.Vpraši če te še kaj zanima.

Ja, zanima me sledeče:
-točen naslov (zemljeveid pa imam :))) )
-ali je ful kriza z žensko robo – rabim namreč ene par majčk pa kako jopico…

a, pa še tole… A tehnična roba je tudi dostopna?

Lokacija hmmm… ko bi jaz vedla od kod si. Trgovina je kr zraves skladišča, malo naprej ali pred OBI-jem.Za žensko robo, par majčk bi se našlo pa kaka jopa tud, pa tud tehnična roba je dostopna, sam majo sam po en al pa dva artikla, saj pravim malo bol bogo zgleda vse skupaj.

LP

Čer!

Pogovarjate se o Neckermannovem bazarju, kjer je na voljo roba iz katalogov, ki niso več aktualni, ali poškodovano blago, ki je po mojih izkušnjah dobro označeno. Jaz vsake toliko zavijem tja, saj imajo vedno kake popuste.

Lokacija je bivša hala Jeklotehne v Bohovi, pri bencinskem servisu ÖMV na Tržaški.

LP M.

Sonce je v srcu!

New Report

Close