Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skladiščniki in vaše plače

Skladiščniki in vaše plače

Zdravo,

zanima me predvsem koliko plače dobite vsi skladiščniki ki pohajkujete tu gor, pa po možnosti še kraj dela ter čas zaposlitve? Sprašujem zato, ker se meni zdi 600 evrov nekam malo..

Lepo nedeljo želim!

minimalac seveda, nič več

980 € osnovne neto plače + nadure + dodatki tako da pride cca. 1.550 € neto na mesec , pol pa še regres in božičnica.
pa imam 12 let delovne dobe.

Dobro jutro, v Sloveniji je 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaposlenih na minimalcu.

980 € osnovne neto plače + nadure + dodatki tako da pride cca. 1.550 € neto na mesec , pol pa še regres in božičnica.
pa imam 12 let delovne dobe.
[/quote]
Kje imaš ti 980 eurov osnovne plače?

Kolega dela v skladišču, plus vozi viličar, naklada, razklada,….dobi ven jurja pa še malo. Je pa orng firma in ta jurja pa še malo je minimum kar ga dobi zaposleni pri njih.

Delam dobre pol leta v skladiscu s 5 zaposlenimi. Ven dobim 1200€ (s prevozom in malico), nadur v glavnem ni, dela se od 7-15. Verjetno bom kot vodja skladisca kmalu dobil 1500€+.

Sem pozabu dodat, da dobimo tudi regres in 13. placo.

Ne saj, dodatke dobim zraven ampak osnova se mi zdi mala, če sam upravljam skladišče (torej stranke, nalaganje in vodenje zalog, čiščenje, itd.).

Nevem, saj težko delo ni (ker večinoma s stroji vse delam) ampak kot informacijo.

Hvala vam!

Pri nas ima vodja skladišča plačo nekaj čez dva jurja, dela pa s strankami in to od 7.30 -15.30 ure.
Tako, da se mi zdi tvoja plača zeeelloo nizka…..

Kuehne nagle novo skladišče na Brniku dobimo minimalno plačo delamo kot norci umes samo malca brez drugih pauza pa nam se nadure ne placajo res obup

Bil vodja skladišča pri firmi Dravinjski dom iz Sl. Konjic, plača 650 eur. Firma propadla, prevzela Era Velenje. Tole je še bila ena luzerska firma. Zigornejferajn

Jaz kot vodja v manjsi firmi (30 zaposlenih) dobim 1700€ neto, s tem da sem vse vikende frej. Delam pa povprecno 9-10 ur na dan. Tudi ostali skladiscniki imajo vsaj 1200€ neto, s tem da delajo 8 ur dnevno.

sami ste si krivi

980 neto… tok ne dobi skladiscnik niti v hladilnici…. tone kje delas? jest bi tud

Moj tudi

Kuehne nagel.. Na Brniku novo skladišče farmacevtsko Delamo sobote zdej tuddi praznik obvezan delovno skoz nam neki grozijo kot v zaporu nobenga spoštovanja do delavcev vsak mesec gre najmanj 2 delavca stran…

900-1000 dobi skladiscnik u boljsi firmi. Odvisno kje delas? Verjamem da nekje dobijo samo minimalca.

kuehne nagel brnik poden od podna šefi v skladišču so obup ne dajejo dopusta , konfliktni , stalno pametujejo, slab denar iz ljubljane sem se vozil sem dobil 1050e. nadure , sobote , ob 2 ujutro prihajali do 14ih popodne. če nisi prišel so te grdo gledali in šikanirali , poden od podna, OBVOZ

Brko kakšna je plača zdej v tej firmi,če še delaš seveda.

Marsikdo z zavidljivo izobrazbo ima minimalca. Odkar so naredili hudi napako in dvignili minimalca jo ima pol Slovenije. Itak, da tudi skladiščniki, hišniki , tajnice…

Na Brniku pojdi raje delat v trgovino, na letališču. Tam jih ves čas rabijo. Kdo ve, zakaj.

Okrog 2100 evrov neto, delo od ponedeljka do petka, vikendi prosto.

….pa še toksičen menagment, ter kadrovska služba ki na vhodnem razgovoru zavaja in laže o pogojih za delo. zelo slabo plačilo glede na to kako je zahtevno in odgovorno delo.

New Report

Close