Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skladiščniki in vaše plače

Skladiščniki in vaše plače

Jaz ta zadnja povišico je bila čez 8 funtov leta 2010 september. Začel sem z minimalno plačo in imel leta 2007 čez 7 funtov na uro. Plača je bila neto minimalno leta 2007 , 1050 eurov in nadure ponavadi 60 ur na teden 1600 eurov. Zdaj pravijo da je od 12 funtov naprej se pravi skoraj neto 24000 eurov na leto, odvisno v kateri firmi si.

Na Brniku Fraport je najnižja bruto plača skladiščnih 1500 € bruto. Dobim še 2000 € regresa + božičnica.

Skladiščnik in viličarist obenem,950 neto z potnimi,malica zastonj,2150 regresa,delam od 06.00-14.00 ure,vikend fraj.Premišljujem o menjavi službe.Unior.

Odgovor na objavo uporabnika
Štajerc1988, 24.09.2024 ob 13:39

Skladiščnik in viličarist obenem,950 neto z potnimi,malica zastonj,2150 regresa,delam od 06.00-14.00 ure,vikend fraj.Premišljujem o menjavi službe.Unior.

POzabil napisati da sem 17 let tukaj

Zivjo kje tocno

Keri gnoji res, fak kako smo SLovenci sami sebi ene navadne budale. De mate sam tolk plače, pa non stop se iščejo v skladiščih, sej boste Slovenčki sami sebe zgencidiral k smo taki gnoji. Fak res no, kar berem, to pa so vodje v Kuhne in Nagel, sramota, pa taka svetovna firma. Sej, zaradi tega ker lahko, vi boste men govoril o fleksibilni zakonodaji o delavcih, ma to mora bit strogo, če ne itak sam izkoriščajo. Evo nateg kar lahko od Novartisa do Kuhne in nagel, delavske pravice so osnovne človeške pravice, ane SDS?? Vi bi pa najraje da je minimalc sto evrov, pička vam materina Janševa gadna. No vsaj regres je neobdavečn do zneska pa božičnica, sicer je to pesek v oči, poglejte raje avstrijski sistem…

Kar iščite Ameriko, pa jo uvažajte, de bomo delal dva šihta, da se sploh lahko preživi, po drugi strani pa drgač tud smo navajeni kimat, pejmo tako kot Italijani na splošni štrajk,pol naj jim pa mtke delajo od 02-14:00 !! Marš !

New Report

Close