SKLEP O IZVRŽBI
Imam en velik problem.
Danes sem po pošti prejela (prvič v življenju) sklep o izvržbi od zavarovalnice da sem dolžna okoli 550 eurov.
Zadeva je čisto brezpredmetna saj imam vse dokaze o plačilih zavarovalnine – ampak se bojim, saj sem dobila informacijo – da ko sem kupila avto preko avtohiše in na določeni zavarovalnici sklenila zavarovanje (kjer so mi dali popust v višini 50% za osnovno zavarovanje) sem sklenila tudi nekakšno pogodbo z njimi, da sem – dokler imam leasig njihova stranka in ne morem na drugo zavarovalnico.
Jaz sem že 2 leti nazaj šla na drugo, vendar me ta zavarovalnica- ki me terja ni nikoli opozorila da ne smem, da moram ostati pri njih – od kakšne pošte, ponudbe, telefonskega klica.
Ugovor bom podala to je absolutno, tudi v ponedeljek bom odšla do zavarovalnice – ki me terja -da mi razjasnijo za kaj gre saj se meni resnično ne sanja nič o tem.
To je obnova na kratko. moje vprašanje pa je:
– ali je ta sklep o izvržbi dobil tudi moj delodajalec?
– ali je možno da jaz ta znesek takoj poravnam in mi ne rubijo od plače?
Prosim za nasvet, saj sem resnično zmedena.
Rada bi da se to uredi, saj ne maram dolgov, in zaposlena sem 6mesecev in si ne želim sramote na firmi
Spoštovani,
če boste znesek poravnali v roku, ki je določen za prostovoljno izpolnitev, vam dolga ne bodo rubili, res pa je, da delodajalec prejme sklep o izvršbi že pred njegovo pravnomočnostjo.
Lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.