Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu sklep o preložitvi

sklep o preložitvi

Pozdravljeni, ker pod lupo nisem našla nič, podobnega ( če sem falila me prosim usmerite na pravi kraj) odpiram novo temo. V poletnih mesecih so ustavili moža ko se je peljal z abrahama, napihal je 0,71(kakorkoli se že reče temu) začasno odvzeli izpit, šel je na zdravniški pregled in oddal prošnjo za začasno vrnitev, izpit so mu začasno vrnili. bil je tudi na obravnavi oziroma zaslišanju. dobil je odločbo o prenehanju veljavnosti VD …. z odvetnikom sta sestavila predlog za pogojno vrnitev izpita in obročno odplačevanje kazni. Včeraj nam je poštar prinesel sklep o preložitvi 25.11., ker pa ni bilo nikogar doma, smo v nabiralnik dobili le obvestilo. Mož je službeno odsoten, jaz pa ne morem it dvignit pošiljke brez pooblastila … A mi zna kdo povedat, kaj naj bi ta sklep pomenil (morda je kje kdo, ki je imel podoben primer), živcira me zgolj zato, ker lahko samo sedim doma še en teden in čakam na moža, do pošiljke ne morem priti.

Pozdravljeni, glede nanavedeno predvidevam, da je prejeti sklep o odobritvi t.i. pogojne oz. o odložitvi prenehanja veljavnosti v.d. Lahko je tudi poziv za dopolnitev ali kaj drugega. Če mož ne bo uspel dvigniti pošte, mu bodo 16. dan, od poizkusa prve vročitve, vrgli pošto v nabiralnik in s tem se bo smatralo, da je pošiljka vročena. Glede na to, da vas “živcira” čakanje in ne moža, se lahko z možem dogovorite, da vas pooblasti za dvig. Kar pomeni, da vam pošlje podpisano pooblastilo in pristojno pošto obvesti, da vas je pooblastil za dvige pošiljk. Menim pa, da je to njegova osebna stvar in ni smiselno, da se živcirate vi. Vsekakor bo mož dobil pošiljko v nabiralnik, če ne drugače in s tem listine, ki so namenjene njemu in ne drugim. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

Hvala za odgovor, stvar sva z možem že rešila.

New Report

Close