Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŠKODA……

ŠKODA……

Škoda, da ne sprejemate novih ,

se en nov zelo slabo počuti, ker ga ignorirate ali pa napadate !

Bi moral biti naslov : ZASEBNE DEBATE med parčki.

Upam, da ste toliko zreli, da sprejmete tudi , kakšno malo kritiko, sicer pa ni važno !!!!!!

vsem lepo nedeljo

Ejla zvezdi1…pa sej ni res….mogoče res včasih tako čudno izpade…..Ampak ni res…

Stelči bi se z veseljem s tabo pogovarjala….sam če hočeš….

CMOK

The best in life is free

Kaj je pa tebi hudega pupica?
saj bomo tud tebe pos*****i!
Cmokeca,da se boš lepše počutila.

P.s.: ne imet kompleksov….ker tu je prva elita zajebantov in postani del nas!
😉

Ah,daj ne seri!Kje maš pa cajt,če sam meni za vratom visiš!
;-)))

a morš vse povedat?:))))

The best in life is free

ojla stelči

lepo, si me razveselila

sem brez kompleksov,

če pa prebereš za nazaj , ti je pa jasno- da je to elitni klub…..

hvala za cmokca

ste fejst ljudje

Uf … jst bi bla kuj za debate z “novimi”… Sam trenutno nimam časa niti za debate s ta starimi … :(((((((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

sem ti napisala, pa se nisi odzvala niti z aaaaaaaaa

Ma to temo sem ze prekomentirala… Res ne vidim elitizma ali izlocanja “novih”. Dokler se vsak normalno vklopi v debato in se zaveda, da gre tu predvsem za zajebancijo, ne vidim tezav. Ma saj smo nekoc vsi bili “ta novi” – veliko jih je skrivnostno spet izginilo, nekaj nas je ostalo…

Aja: o vseh izpitih, ki jih moras polozit, preden se lahko vklopis v bando samo pa tako ze na dolgo in siroko pisali. Ti pa lahko pristopne pogoje tudi po posti posljemo 😉 :)))))). Ne ga srat, no… Veselo se v debato vkljucit, pa bo ves navidezni “elitizem” izginil. Hmmm… po drugi strani pa… se nikoli nisem pripadala kaksni eliti – je fajn obcutek 😉 :)))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

lahko pišeš, resnica je pa drugačna

:)))) Ah, ce ne bi bila pred letom dni (ali nekaj takega) na tvojem mestu, potem bi res morda lahko samo kar tako rekla… Aja: pa pionircki nikoli ne lazejo :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ne.Večino zadržim…..;-))))))

Saj to ti pravim, da ko pridem sem odgovorim na hitro tistim znanim, ki mi odpišejo, ker se ustavim mogoče gor 5 minut … :)))

No … sej danes je šel Miško po 2 tednih spet delat, tko da bom mogoče imela kaj več časa za forum … pa se bomo lahko kej več pomenle … ;))))

LP, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

A misliš,da mora it ta Zvezdica prvo skozi moške roke in mednoge,da bo verjela?
saj končno je to tudi eden izmed pogojev,kajne?
😉

New Report

Close