Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Škoda, da Kangler ni zmagal

Škoda, da Kangler ni zmagal

Spet Arsenović, ko Zoki.

Jaz tudi obžalujem. Kangler je naše gore list. Pravi slovenec. A Maribor je raje čefurja zvolil.

Ja, Mariborčani res pogrešajo tipa, ki so ga pred desetimi leti praktično odnesli iz Maribora. Ki je hotel privatizirat radarsko službo – nabit Mariborčanom kazno, od česar bi en privatnik ogabno služil.

Sem včeraj gledala njegov ogabni, pokvarjeni fris – kako se sploh še upa pojavit pred Mariborčani?

nova
Uredništvo priporoča

Odgovor na objavo uporabnika
fdglkhos, 05.12.2022 ob 08:57

Ja, Mariborčani res pogrešajo tipa, ki so ga pred desetimi leti praktično odnesli iz Maribora. Ki je hotel privatizirat radarsko službo – nabit Mariborčanom kazno, od česar bi en privatnik ogabno služil.

Sem včeraj gledala njegov ogabni, pokvarjeni fris – kako se sploh še upa pojavit pred Mariborčani?

pa kak moreš no. saj se je pa ja opravičil

iskreno. s srcem. za vse mariborčane

🤣

 

81dc74b50b3e96a6808b029718ea9eaf
json mapper online

Psihopat slovenske ljudske stranke, ima toliko masla na glavi da mu tudi Arsenović ne seže do kolen. Kangler je samo še za na psihiatrijo.

Je pa žalostno, da v MB ne najdejo enega normalnega kandidata za župana, sama pokvarjena mafija. Celje je to zmoglo in vse čestitke jim!

Škoda predvsem, da Maribor ne premore nobenega resnega protikandidata.

Že zdaj Arsenovićevi ljudje prevzemajo vse po Mariboru, kaj šele bo. To niso samo restavracije in hoteli, ki so  odkrito v njegovi lasti. To ej še cel kup drugih kafičev in nastavljeni ljudje  na vseh možnih  občinskih p…rijah.

To so lovke že po vsem mestu.  Sistem hobotnice.

    Jsene
    # 4. 12. 2022, 22:16
21

Jaz kot Mariborčan pa ne razumem tistih, ki se pritožujete čez Arsenovića – sem vesel, da je zmagal, ker pretekla 4 leta je delal odlično. Maribor s prenovljeno Koroško cesto in nekaterimi drugimi obnovljenimi deli (npr. Vojašniški trg) postaja vedno bolj podoben sodobnemu in estetskemu Evropskemu mestu. Uredil je ta dva ali tri “male kombije”, ki vozijo po mestu, da se lahko tisti, ki se težje gibajo tudi peljejo. Nekateri mu očitate, da je uredil le dele mest v bližini svojih lokalov- ampak bodimo iskreni – Koroška cesta je bila pred obnovo videti razpadajoče in obupno in nič kaj privlačno ali evropsko – z drugimi besedami bila je “krvavo” potrebna prenove. Prav tako pa je renoviral tudi druge stvari izven centra, npr. most na Mariborski otok, ki je bil prej v bednem stanju. Pa, da ne bo pomote – še je veliko reči za prenoviti oz. obnovit – ampak glede na to, da je uspešno in lepo prenovil te – verjamem, da bo prenovil tudi druge. Nekatere vas moti sedaj to panoramsko kolo – v primeru, če ga ne bi bilo pa bi se najverjetneje pritoževali zakaj nič ni okrašeno. Poleg tega pa, da ta okrasitev to praznično vzdušje – in ga potrebujemo – če imate nekateri tako hude lastne probleme (oz. probleme same s sabo), da se ne morete ali nočete veseliti praznikov pa ne morete pričakovati, da zaradi vaše zamorjenosti/nezadovoljstva ne bo lučk. Kar se tiče tistega “napada na mladoletnika” je še vedno preveč ovit v tamčico skrivnosti – ne zagovarjam nasilja in če je prišlo do fizičnega napada je to neprimerno. Sem pa bolj mnenja, da verjetno (kot sem napisal ne vem 100%) je župan le nadrl te mladoletnike, ki so delali nered…To podpiram – ker, če nekdo dela škoda oz. se neprimerno obnaša je prav, da se reagira. Morda Arsenović na trenutke izžareva nedostopnost in aroganco, ampak saj župan ni tam zato, da bi se vsem dobrikal in upošteval muhe vsakega, ter z občani pil kavico – ampak, da učinkovito in sposobno vodi mesto – Arsenović pa ravno to za razliko od Kanglerja ima… Mene ravno pri Kanglerju najbolj zmoti ta njegova “preprostost, majhnost oz. kmečkost”, ki jo sam tako rad promovira. Zame je preprosto nedopustno, da župan govori v tako močno narečje na javnih nastopih, kot bi sedel za mizo v vaški gostilni. Ponos na “majhnost” po moje tudi ni primeren za to pozicijo – ker na vodilni poziciji mora človek vedno “rasti” oz. napredovati ter predvsem biti odprt za nove stvari in moderne trende- da se lahko tudi mesto razvija v smeri trendov in ne obstane. Prav tako Kangler nima tiste prezence, ki bi človeku dajala občutek njegove sposobnosti in svetovljanske razgledanosti za vodenje mesta. Arsenović ima gotovo svoje napake – ampak se mi zdi, da je ravno zaradi prej navedenih argumentov veliko primernejši župan.

e bejž no

 

Jaz kot Mariborčan pa ne razumem tistih, ki se pritožujete čez Arsenovića – sem vesel, da je zmagal, ker pretekla 4 leta je delal odlično. Maribor s prenovljeno Koroško cesto in nekaterimi drugimi obnovljenimi deli (npr. Vojašniški trg) postaja vedno bolj podoben sodobnemu in estetskemu Evropskemu mestu.

fasade na koroški še vedno razpadajo. 

https://www.google.com/maps/@46.5579217,15.642486,3a,75y,341.58h,94.83t/data=!3m6!1e1!3m4!1s8RwFNhGuMSg31QctNeI6lw!2e0!7i13312!8i6656

trg je zglancan, ampak cesta je itak zaprta, tako, da od te zglancanosti neke koristi nima nihče

Uredil je ta dva ali tri “male kombije”, ki vozijo po mestu, da se lahko tisti, ki se težje gibajo tudi peljejo.

maister- ti mini zastonj avtobuse je uvedel fištra, ne pa arsenovič

 

Nekateri mu očitate, da je uredil le dele mest v bližini svojih lokalov- ampak bodimo iskreni – Koroška cesta je bila pred obnovo videti razpadajoče in obupno in nič kaj privlačno ali evropsko – z drugimi besedami bila je “krvavo” potrebna prenove.

to se še vedno ni spremenilo.

 

 

Prav tako pa je renoviral tudi druge stvari izven centra, npr. most na Mariborski otok, ki je bil prej v bednem stanju. Pa, da ne bo pomote – še je veliko reči za prenoviti oz. obnovit – ampak glede na to, da je uspešno in lepo prenovil te – verjamem, da bo prenovil tudi druge. Nekatere vas moti sedaj to panoramsko kolo – v primeru, če ga ne bi bilo pa bi se najverjetneje pritoževali zakaj nič ni okrašeno. Poleg tega pa, da ta okrasitev to praznično vzdušje – in ga potrebujemo – če imate nekateri tako hude lastne probleme (oz. probleme same s sabo), da se ne morete ali nočete veseliti praznikov pa ne morete pričakovati, da zaradi vaše zamorjenosti/nezadovoljstva ne bo lučk.

ja, kruha in iger

Kar se tiče tistega “napada na mladoletnika” je še vedno preveč ovit v tamčico skrivnosti – ne zagovarjam nasilja in če je prišlo do fizičnega napada je to neprimerno. Sem pa bolj mnenja, da verjetno (kot sem napisal ne vem 100%) je župan le nadrl te mladoletnike, ki so delali nered…

ne, nič jih ni nadiral, fizično se je spravil nanje, saj so posnetki krožili po netu, tko kot se je pred leti fizično spravil na svojega natakarja v Fuegotu in mu prst odgriznil

To podpiram – ker, če nekdo dela škoda oz. se neprimerno obnaša je prav, da se reagira. Morda Arsenović na trenutke izžareva nedostopnost in aroganco, ampak saj župan ni tam zato, da bi se vsem dobrikal in upošteval muhe vsakega, ter z občani pil kavico – ampak, da učinkovito in sposobno vodi mesto – Arsenović pa ravno to za razliko od Kanglerja ima… Mene ravno pri Kanglerju najbolj zmoti ta njegova “preprostost, majhnost oz. kmečkost”, ki jo sam tako rad promovira. Zame je preprosto nedopustno, da župan govori v tako močno narečje na javnih nastopih, kot bi sedel za mizo v vaški gostilni. Ponos na “majhnost” po moje tudi ni primeren za to pozicijo – ker na vodilni poziciji mora človek vedno “rasti” oz. napredovati ter predvsem biti odprt za nove stvari in moderne trende- da se lahko tudi mesto razvija v smeri trendov in ne obstane. Prav tako Kangler nima tiste prezence, ki bi človeku dajala občutek njegove sposobnosti in svetovljanske razgledanosti za vodenje mesta. Arsenović ima gotovo svoje napake – ampak se mi zdi, da je ravno zaradi prej navedenih argumentov veliko primernejši župan.

pri kanglerju je kmečkost še najmanjši problem. jaz bi prej izpostavila skorumpiranost, sistematične kraje, možnost obogatenja z gojenjem lubenic,  ampak hej, vam, ki ste volili arsenoviča je itak bolj pomemben videz, kot pa vse ostalo.

 

ampak… glede na to, da nimam volilne pravice v mb. kakor hočete in kakor vam je drago…

Zaskrbljujoče je, da se je še vedno nabralo 12.452 glasov za Kanglerja.

 

Kar se Kanglerja tiče, ima veliko Mariborčanov očitno demenco, saj so pozabili, kaj jim je zakuhal nazadnje, ko je bil župan. Na srečo večina še vedno ni čisto izgubila spomina.

Tu ni šlo za demenco, šlo je za načrtno aktivacijo SDS volivcev, ki so poskusili vrniti Kanglo na župansko mesto.  So še zadnjič zabrcali.

Odgovor na objavo uporabnika
Celje je zmoglo, 05.12.2022 ob 09:30

Psihopat slovenske ljudske stranke, ima toliko masla na glavi da mu tudi Arsenović ne seže do kolen. Kangler je samo še za na psihiatrijo.

Je pa žalostno, da v MB ne najdejo enega normalnega kandidata za župana, sama pokvarjena mafija. Celje je to zmoglo in vse čestitke jim!

Celje je zmoglo? Izvolilo “neodvisnega” kandidata, ki mu je prvih 5 minut čestitala celotna stranka Levica? Upam, da se ne bo zgodilo kot v Gradcu, kjer so dobili komunistično županjo, ki je mesto spravila na kant.

Odgovor na objavo uporabnika
bivša celjanka, 05.12.2022 ob 11:51

Celje je zmoglo? Izvolilo “neodvisnega” kandidata, ki mu je prvih 5 minut čestitala celotna stranka Levica? Upam, da se ne bo zgodilo kot v Gradcu, kjer so dobili komunistično županjo, ki je mesto spravila na kant.

No, če je lahko bil Logar neodvisen, v Sloveniji očitno ni več od strank odvisnih kandidatov.

Tako ko je v Krškem iz Jelinčičeve stranke pet pred dvanajsto izstopil Šiško in kar naenkrat postal “neodvisen”.

Stranki Levici ni uspelo zajebati še nič v tej državi, tako da naj kar imajo priložnost.

 

New Report

Close