Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem škoda fabia?

škoda fabia?

kupila bi jo 2004-2007 letnik? kakšni so vaši vtisi? se splača ali ne? cena delov? kvaliteta?

montecarlo črno bela verzija tega modela in letnika res hudo zgleda. imam že 10 let, pa nič problemov z mehankarijo tok-tok.

Saj danes ni slabih avtov.

Na pankih osnovnih modelov ene fabrike se vrtijo motorji konkurence.
Primer

VW vrti in opazuje v delu motorje Japoncev, Francozov, Italijanov, Korejcev..

In ostali tudi v obratni smeri.

Renaultovi motorji so tako dobri in trpežni kot vsi ostali. In obratno.

Škoda Fabia 1. Generacije bazira pretežno na 3. generaciji VW Pola. VAG – Volkswagen Auto Group pa platformo uporablja še pod znamko Seat (Ibiza), skrajšani platformi Seat Arosa, VW Lupo.. Seat Inca in VW Caddy.

Top Gear kot tudi Britanci na splošno imajo ponavadi zelo dobro mnenje o Škodah (morda zato izstopajo iz EU?)..
Tudi zadnja 3. Generacija ima visoko oceno: http://www.topgear.com/car-reviews/skoda/fabia
V anketah uporabnikov pa je Škoda v Britaniji vedno nekje spredaj.
In tudi Jeremy Clarkson je bil očaran z Yetijem (morda zato, ker mu je helikopter pristal na strehi le tega).
Drugače so pa na ADACovi in Autobildovi strani tudi ocene rabljenih vozil.. Če se zna brati nemško seveda 🙂

De omnibus disputandum..

Mi je ze nekaj casa zelo vsec. V combi izvedbi mi je zelo lepa. Ampak nisem prepricana, ce bi jo znala parkirati, saj sem vajena voziti 10 let starega cliota.

Pametno žensko spoznaš po tem, da vozi škodilak. To so dobri avti oz vredni svojega denarja.

Navijam za Fabio (škodo). Sama sem 15 let vozila škodo Felicijo, vse brez problemov, solidno vzdrževanje… le po 10 letu je počasi začenjala rjaveti…

VAG avti so po večini vsi OK. Pa dovolj je tudi znanja o njih pri nas in javno dostopnega na netu pa aftermarket rezervni deli niso tako dragi.
Je pa res, da šintarski voznik v treh mesecih uniči katerikoli avto tako, da bi jaz predvsem gledal na to, da poznaš zgodovino avta, ki ga kupuješ.
Sam sem zvesti kupec VAG avtov, še nikoli z njim nisem ostal na cesti – z BMV, Ranault in Fiat sem že.

New Report

Close