Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek skodrani lasje

skodrani lasje

Kakšen šampon in maske uporabljate za naravno skodrane lase? Problem je v tem, ker so zelo suhi.
Prosim za nasvete.

Vsak naravno skodran las je suh, tudi moj….zamenjala sem že ogromno balzamov, mask…pa še nisem našla pravega sredstva, ki bi mi namastil kodre.

Trenutno uporabljam od Shaume balzam za barvane lase (rdeč) in Balea DM balzam v tubi za skodrane lase (oranžna tuba).

syoss anti dandruff shampoo

macadamia

Imam skodrane, goste in suhe lase, ko si jih operem in posušim, ne morem skozi vrata.
Naletela sem na Syoss s keratinom, odlična stvar, moji lasje so končno mehki, lahki, svilnati, a še vedno lepo skodrani. Uporabljam še od JF en fluid ali kaj je, samo za konice.

Hvala vam za odgovore. Tudi jaz sem že preiskusila marsikatero stvar, pa ne deluje. Sedaj uporabljam arganovo olje – za lase, pa je efekt samo nekaj časa. BOm poiskusila tudi Syoss. Kaj pa je mišljeno od macadamie?

Enako. Zame do zdaj najboljši. Šampon, maska in olje.

Živi in pusti živeti

Kerastase ali pa moroccanoil in mi super odgovarjata. Malo mesam

Šampone menjavam, vseeno je katrega uporabim saj je pomemben balzam ali maska za lase, zelo priporočam Lorealov Everich močan balzam, v bistvu kot hranljiva maska naredi zelo lepe mehke in svilnate lase. Je v večji tubi in je dražji kot so boičajni balzami ampak se res splača. Ker imam suhe skodrane lase vem kakšna muka je, če nimaš dobrih preparatov in zgledaš kot strašilo:) Za finish po oblikovanju frizure s krtačo ali z ravnalcem pa nujno araganovo olje ali kakšen preparat z araganovim oljem. Izbira je res ogromna v vsaki drogeriji. Pa še dejstvo, da se tovrstni lasje veliko lepši, če imaš recimo kakšen barvni preliv. Naravni, skodrani, izsušeni lasje v natur barvi povečini zgledajo grozno, ne me napadat ampak to je dejstvo, zelo, zelo malo je natur zrelih lepotic, ki imajo to varianto in zgleda lepo.

New Report

Close