Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek “skok čez plot”…

“skok čez plot”…

komentar?

leta letijo - iščem stevardeso.....

padec na glavo………………

:))))))))))))))

The best in life is free

…ma dej no…..

prosim, prosim….sem ti tako lepo pisemce napisala….ti pa nič….pa kar zavračaš mojo pošto…..šmrk….

The best in life is free

zanimivo mišljenje, mala…hihihih

to more pa boleti…

ne resno, a nimaš neč za komntirat….recimo, kdo tega sme ali ne sme….ali komu je do oproščeno ali ne….itd………

ps…kaj pa danes kuhaš?

grrrrrrr…bo še kdo resno kaj pomislil……a se neč ne bojiš, kaj bojo rekli….opssssssssssssssssssss……….

evola cmokca, kjub temu……

Pire krompirček pa polnjene paprike….

Prideš???

The best in life is free

pha…

pa naj si mislijo, kar si hočejo….:)))))

no dej Razi…no…..a mi boš kaj pisal????

The best in life is free

mater mi je začelo kruliti,,,,,,,a pa dobro narediš ?,,hmmm…seveda, sat mcarči pomaga …opsssssssssssss

veš mene je fejst zafrknil s tistim požarnim zidom….grr…mater ko ga na picniku dobim….hehhehehe……mi je dal take zahtevno, da sem šele pri prvem navodilu……..a tebe tudi tak zafrkne,,,,mislim z navodilu, tale mulc….hihiihihihih

lp

thja 🙂
sej ti pravim… to je mal komplicirano za nastavit, ampak dela dobro. ce pa hoces kaj, s cimer bos imel probleme, pa se nastavlja s kliki na ustrezne knofke in/ali da drsnik potegnes malo v levo al desno, pol pa kaj druzga vzami.

jest sm bolj v slascicah doma, ne tolk v “navadni” kuhinji 🙂
enkrat moram probat figaro narest… da vidim, kako mi rata… sam… a ma kdo ene 2, 3 dni cajta za posodit? 😉 za figaro narest, pa se mal za pocitek pol, hehe

Lp, M

ooooooooooooo Mcko…..:))))

A recept od figara imaš tudi kje pri roki?:)))))))))))

The best in life is free

A jaz??? Ma ja….mislim, da sem kar o.k. kuharca…..pekarica pa sploh:)))) He, he, he….dobro blago se sami hvali a ne?:)))))))))))

Razi………….a mi boš kaj pisal?????? V kaselček….

The best in life is free

doma nekje se valja. pod kaksno kilo prahu. moram mal poiskat. enkrat sm ze kupu vafle… pol je blo pa tko, da sem jih po 2h letih spet najdu in zelo previdno vrgu stran :))))

Lp, M

že konkurnca…jest sem pa mislil, da bova sama…grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ti ti frend…….nazaj spat…heeeee

mcarči…..a veš, bom čez vikend še enkrat probo…pa se polej slišiva, če boš kaj dobre volje za F1…..

ps…veš ena se je pred dnevi ponujala, da mi bo CD dala….pa je kar mrknila, ko sem zagrabil…….le zakaj, saj mogoče pa nisem tak grozni….hihihihi

lp

Razi…razi….

Aja….Mcko….one question….:)))

Figaro…..oblati (ali kakor ti rečeš vaflji)…pa potem namočiš….pa namažeš z nadevom….pa zviješ v roladico…..itd….

Je to to a ne???

To sem pa že velikokrat delala….

The best in life is free

Zakaj me hecaš?????

Si lump veš……….

The best in life is free

grrrrrrrrrrr….tale lupmpi ti pa ne gre iz glave….smrkkkkkkkkk

nisme lumpi,…to je en čisto drugi dečko….da veš…….

poa pa

zvijes join.. ups, v roladico? umm, ne. jest mam neki druzga v mislih.
z orehovo-karamelno maso, nic zvito, vafel spodej, lahko na sredini, na vrhu, povrh prelit s cokolado, pa samo narezan na podolgovate kvadre.
bom poskusu poiskat recept, sam ne garantiram uspeha pri tem 🙂

Lp, M

:))))))))))

Hm…je pa podobna stvarca, kot tisto, kar sem imela jaz v mislih….

poišči recept….plissssssss

The best in life is free

zdaj pa že mal ljubosumen postajam…opsssssssssssss

daj no….mcarči je premlad zate………opssssssssssssssss

cmoke….a viš, kakega lepega jaz znam poslinit..upsssssssssssss

Nič ni videt, da me imaš kaj rad………..smrkkkkkkkkkkkkk

The best in life is free

moj stari ata, ki je bil sicer kmet, istočasno pa zelo duhovit človek, je zmerej reku, da je ponoči vsaka krava črna.
Osebno se na kmetijstvo zelo malo spoznam, komajda ločim med bikom in volom, toda vseeno se mi zdi, da je potrebno biti pri skokih sila previden.
kaj pa, če se pri preskoku palica postavi pokonci in padem nanjo?
a?
Kdo me bo potem reševal?!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hmmm…se pravi si za nežne palice….hahahahahah

zanimivo..ops

baje da pomaga globoko dihanje,..mislim tak pravjo,če se že prsloniš lih nanj…)))

jest pa mislim,da plot lih ni za preskoke,sej ma ziher nekje vrata in gre bolj gosposko it skozenj…le luknjo morš pravo najt!:)))Vsaka le ni dobra u luftu je pa itak možno vrtoglavico fasat tak da,ja skoz vrata itak bolj kull.))

ena, ki ve kak je treba….hahahahahhahahahahhaha

čuj perli, ne mi begat deklico…….če je rekla TRDO…polej je trdo…hihiihihali mehko, kar pač bo dobila tisti hip……

perli, srček……a si za kakšno nežno romanco..opssssssssssss

no ja sto ljudi sto okuso…eni bi tako drugi drugačno..In prav je tako,sam da se ve kakšno ti sede najbolj…

Za romanco…:)))) heheh čaki grem po moj notes,da pogledam,kam bi te lahko uštulila…..:)))

New Report

Close