“skok čez plot”…
mater mi je začelo kruliti,,,,,,,a pa dobro narediš ?,,hmmm…seveda, sat mcarči pomaga …opsssssssssssss
veš mene je fejst zafrknil s tistim požarnim zidom….grr…mater ko ga na picniku dobim….hehhehehe……mi je dal take zahtevno, da sem šele pri prvem navodilu……..a tebe tudi tak zafrkne,,,,mislim z navodilu, tale mulc….hihiihihihih
lp
thja 🙂
sej ti pravim… to je mal komplicirano za nastavit, ampak dela dobro. ce pa hoces kaj, s cimer bos imel probleme, pa se nastavlja s kliki na ustrezne knofke in/ali da drsnik potegnes malo v levo al desno, pol pa kaj druzga vzami.
jest sm bolj v slascicah doma, ne tolk v “navadni” kuhinji 🙂
enkrat moram probat figaro narest… da vidim, kako mi rata… sam… a ma kdo ene 2, 3 dni cajta za posodit? 😉 za figaro narest, pa se mal za pocitek pol, hehe
že konkurnca…jest sem pa mislil, da bova sama…grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ti ti frend…….nazaj spat…heeeee
mcarči…..a veš, bom čez vikend še enkrat probo…pa se polej slišiva, če boš kaj dobre volje za F1…..
ps…veš ena se je pred dnevi ponujala, da mi bo CD dala….pa je kar mrknila, ko sem zagrabil…….le zakaj, saj mogoče pa nisem tak grozni….hihihihi
lp
moj stari ata, ki je bil sicer kmet, istočasno pa zelo duhovit človek, je zmerej reku, da je ponoči vsaka krava črna.
Osebno se na kmetijstvo zelo malo spoznam, komajda ločim med bikom in volom, toda vseeno se mi zdi, da je potrebno biti pri skokih sila previden.
kaj pa, če se pri preskoku palica postavi pokonci in padem nanjo?
a?
Kdo me bo potem reševal?!
baje da pomaga globoko dihanje,..mislim tak pravjo,če se že prsloniš lih nanj…)))
jest pa mislim,da plot lih ni za preskoke,sej ma ziher nekje vrata in gre bolj gosposko it skozenj…le luknjo morš pravo najt!:)))Vsaka le ni dobra u luftu je pa itak možno vrtoglavico fasat tak da,ja skoz vrata itak bolj kull.))