Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skoraj najlepše na svetu…

Skoraj najlepše na svetu…

…..je spat,ku pijana krava in v polsnu poslušat škrebljanje jesenskega dežja po strehi.
Če imaš zraven pa še kako prasico je pa to že nirvana!!!!
Gut morgen gajba!Al grem nazaj spat,kr je tku fejst?
😉

ehehheheheh so te pa zmatrali včeri………saj ti pravim…pri najinih letih…iziiiiiiiiiiiiiiii

sm ke je pa hudič, ko so pa pupe tak zahtevne…mi pa tak noriiiiiiiiiiii

čuj a si dans že kaj???

leta letijo - iščem stevardeso.....

Srceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee … greeeeeeeeeeeeeeeeeeeškam … !!! :-*******************

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Te moram it kar nma privat pocmokat moje zlato črnolaso bitje!
:-)))))

“prasec pokvarjen”…haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Zdej sem se pa prov fejst narežala … :)))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ja no..to je hotu ej..ce tko pise..sprevrzenc sprevrzen;))..haha..mater me bo ukurcu nazaj s kaksno prasico;))..jao..jao..je bolj d agrem..hihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

;))))) :))) … eh … Sonči … pa saj smo ene male prasičke … a? ;)))) :))))) To je sam kompliment … :))))

Lp, Bgv

To je to..najboljsa zena..je ta..koja zna bit sve…u svakem trenu svom…to ti je to…ni deca..ki to ne bi potrdil..zato smo the best!!!!

Eko … to to to … :)))))))))))))

Lp, Bgv

ja kar je res je res..jebat ga..pa naj se une babe, ki to niso pozrejo “sat nav”..jz jim nisem kriva ce ne obvladajo stvar..in jim potem kaj se zmuzne iz rokc;))

Ej … Sonči … to je treba v ta nov katekizem napisat … :))))))))))))))

Lp, Bgv

New Report

Close