Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Škornji čez kolena

Škornji čez kolena

Eh pa daj jahalne škornje če je ledeno zunaj ja ampak to je za tam po 60 letu!

Holly shit 🤯🤯🤯🤯🤯👌👍👍👍!
Garantirano pogledam + moja!

Eh pa daj jahalne škornje če je ledeno zunaj ja ampak to je za tam po 60 letu!
[/quote]

lol-po 60em, kaj piješ

Gospodične na slikah mi delujejo izkušene jahačice.

Obvezno v usnjenem izgledu – ne semiš s “cungeljni” alias priveski. Usnje deluje neceneno, s stilom..

Holly shit 🤯🤯🤯🤯🤯👌👍👍👍!
Garantirano pogledam + moja!
[/quote]

Tale miss isa bella je čisto navadna prodajalka mednožja – eskortica…

😍

😍
[/quote]

Saj lahko – samo stisni ji ene 200 evrićev na dan za spremstvo, pa jo dobiš. Toliko stanejo take. Če nimaš, se pa slini še naprej :)))

Tale miss isa bella je čisto navadna prodajalka mednožja – eskortica…
[/quote]

Ti pa si ji fauš
Pač zgleda za pogledat kar za tebe ne moremo rečt!

Tok o tem, kok majo moški radi naravne in povsem običajne ženske. Tle jim pa kr stoji na eno insta cefurko.

Saj lahko – samo stisni ji ene 200 evrićev na dan za spremstvo, pa jo dobiš. Toliko stanejo take. Če nimaš, se pa slini še naprej :)))
[/quote]

Ej zavist je hudič ko žge kajne🤣🤣🤣🤣🤣

Ti pa si ji fauš
Pač zgleda za pogledat kar za tebe ne moremo rečt!
[/quote]

Niti pod razno 🙂 Poznam to sceno, kako deluje – že pred 20imi leti je bilo enako, samo ni bilo še socialnih omrežij, da bi se identitta lahk tako izvedela in širila…. Slaba reklama za take peeechke.. 😛
te pa moram razočarati, da se pri mojih letih še kako mečejo tudi za menoj, pa jih odpikavam z ramen, ne potrebujem tega, nikoli nisem. Sem finančno samostojna še od svojega 14. leta. Moške odpikavam z ramen že celo življenje, tega se zaveda tudi moj mož.

Nikoli nisem želela imeti etikete neke eskortice qurbe, prodajalke svojega mednožja za torbice, čevlje, oblačila, make up – ni to nikoli bil moj stil, ker niti nimam želodca za take zadeve – sem si sama znala pošteno zaslužit, brez skrbi – tudi s 4-etno pogodbo dela na potniški ladji v tujini; pa ne v strežbi ali shop assistant varianti, mnogo višje – brez nudenja svojega mednožja. 150k evrov prinesla v svoj zakon – pošteno. Je bil mož zelo vesel, da je bilo za hišo, brez kreditov takrat….. So: FO s takimi tvojimi zaključki 🙂

Niti pod razno 🙂 Poznam to sceno, kako deluje – že pred 20imi leti je bilo enako, samo ni bilo še socialnih omrežij, da bi se identitta lahk tako izvedela in širila…. Slaba reklama za take peeechke.. 😛
te pa moram razočarati, da se pri mojih letih še kako mečejo tudi za menoj, pa jih odpikavam z ramen, ne potrebujem tega, nikoli nisem. Sem finančno samostojna še od svojega 14. leta. Moške odpikavam z ramen že celo življenje, tega se zaveda tudi moj mož.

Nikoli nisem želela imeti etikete neke eskortice qurbe, prodajalke svojega mednožja za torbice, čevlje, oblačila, make up – ni to nikoli bil moj stil, ker niti nimam želodca za take zadeve – sem si sama znala pošteno zaslužit, brez skrbi – tudi s 4-etno pogodbo dela na potniški ladji v tujini; pa ne v strežbi ali shop assistant varianti, mnogo višje – brez nudenja svojega mednožja. 150k evrov prinesla v svoj zakon – pošteno. Je bil mož zelo vesel, da je bilo za hišo, brez kreditov takrat….. So: FO s takimi tvojimi zaključki 🙂
[/quote]

Pa kdo te bo bral zavistnica ,raje v peč nadevaj u ko bi zavist gorela Slovenije že zdavnaj ne bi bilo več!

Pa kdo te bo bral zavistnica ,raje v peč nadevaj u ko bi zavist gorela Slovenije že zdavnaj ne bi bilo več!
[/quote]

I dont give a f**k za tvoje tapkanje meni nazaj. Ker me niti ne poznaš, niti mi nisi do kolen v ničemer kar se debate tiče. Amen. Plačaj si eno tako, pa uživaj Če si pa slučajno “ena izmed njih”, pa veselo širi še naprej SPB naokrog 😛

Pa kako rata taka debata iz ene običajne teme o škornjih. Jaz obožujem škornje. Imam jih vseh vrst. Z nizko peto, z visoko peto, pod koleni, nad koleni, do gležnjev, kavbojske, usnjene, semiš, gumijaste,… Ni da ni. Pa jih nosim na kavbojke, hlače, krila, obleke, minike (edino pajkic ne maram). Pa še ravno sem bila 40. Sploh nisem vedla, da sem mende cenena kurba. Hmmm.

jaz sama jih ne bi imela. Lepi so mi na nekaterih drugih. Sama jih pa ne bi obula.
Sicer so mi pri škornjih – navadnih, ne visokih, ljubše nizke ravne pete – tak par škornjev usnjenih imam tudi sama; pri teh, čez koleno pa so mi na drugih lepši, če imajo viško peto, pa tudi stil mora biti tak ok, da ne izgleda ceneno kot da bi bila ženska kakšna prodajalka, ki se razstavlja na kakšnem vogalu ulice…
recimo tak stil mi je lep in ok – kot ga imata ti dve ženski na teh slikah v članku
https://www.planet-lepote.com/12-modnih-kosov-ki-jih-to-jesen-morate-imeti

pa še nekaj se mi zdi pomembno, da ima ženska lepe (suhe) noge, sicer mi niti slučajno ne pride lepo to nositi.

New Report

Close