Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Škornji čez kolena, kaj obleči zraven?

Škornji čez kolena, kaj obleči zraven?

Že lani sem si kupila škornje čez kolena. Lani jih sploh nisem obula, za letos bi jih pa rada pa me zanima kaj oblečete zraven in na kakšne nogavice jih obujete? Škornji so črni, z zadrgo zadaj od pete do skoraj vrha, nad je še 12 cm, ki se lahko zaviha nazaj dol okrog kolena. Pete je 8 cm, spredaj pa so zaokroženi.

To so škornji za večerne zabave, takšne in drugačne, zraven minika, dekolte in šminka.

To so ribiški škornji? Ribiči imajo tako visoke. Hm, obleči kaj takega zraven, da te ne bo zeblo, ko boš stala v mrzli vodi z ribiško palico v rokah.

Za v štalo taki škornji niso ok, previsoki.

Meni so overknee škornji top. Obsedena sem z njimi. Imam jih sedem parov. Jaz v njih obujem od tankih najlonk, debelih žab 50, 80, 100 den, volnenih nogavic, ….. večinoma pajkice v videzu usnja ali navadne iz spandexa. Zraven oblecem od doge volnene jopice, puloverja, tunike, parke ali pa čisto klasično bundo. Seveda ne gre tudi brez kratkih oblek in mini kril ali hlač. Kombinacij imaš ogromno. Na takih škornjih z zadrgo zadaj imam jaz na obeh zadrgah 15 cm velike obeske z napisom remove befor flight.

Pajkice svetleče, ali najlonke z mini krilom. Vse druga je mimo.

nič. Samo modrček in tangice.

Pac kar se za opravo prijateljic noci spodobi. Mini krilo in oprijet top z ogromnim dekoltejem.

Za podnevi (sluzba, sola,…) pa outfit cefurke – ponavadi one nosijo take skornje – torej pajkice na predebelo rit, oprijet top z malenkost manj dekolteja.

Kako pa take skornje skombinirat, da ne zgledas kot poceni kurba, pa ne vem…

Dress code v našem podjetju jih ne dovoljuje. Gre za opremo prostitutk.  Enako velja za salonarje z debelim podplatom.
Spodobna ženska jih nima v garderobi.

Visoki škornji čez kolena so vedno moderni. Paziti je treba le, ker v določenih kombinacijah z oblačili lahko hitro izpadejo ceneno in vulgarno. Drugače pa ti je že Anita vse napisala, ni več kaj dodati.

Odgovor na objavo uporabnika
Campari, 20.09.2023 ob 08:07

nič. Samo modrček in tangice.

To je to!

Pa pobrita more bit.

Anita696, 20.09.2023 ob 07:33

Meni so overknee škornji top. Obsedena sem z njimi. Imam jih sedem parov. Jaz v njih obujem od tankih najlonk, debelih žab 50, 80, 100 den, volnenih nogavic, ….. večinoma pajkice v videzu usnja ali navadne iz spandexa. Zraven oblecem od doge volnene jopice, puloverja, tunike, parke ali pa čisto klasično bundo. Seveda ne gre tudi brez kratkih oblek in mini kril ali hlač. Kombinacij imaš ogromno. Na takih škornjih z zadrgo zadaj imam jaz na obeh zadrgah 15 cm velike obeske z napisom remove befor flight.

Kolk računaš?

Anonimno793, 20.09.2023 ob 08:18

Pac kar se za opravo prijateljic noci spodobi. Mini krilo in oprijet top z ogromnim dekoltejem.

Za podnevi (sluzba, sola,…) pa outfit cefurke – ponavadi one nosijo take skornje – torej pajkice na predebelo rit, oprijet top z malenkost manj dekolteja.

Kako pa take skornje skombinirat, da ne zgledas kot poceni kurba, pa ne vem…

Točno to.

Za anonimno 793

Če zraven oblečeš samo kratko krilo brez dekolteja, ne zgledaš kot poceni k..

Pa ta nekoga, ki pravi da jih spodobna ženska nima… tudi spodobna jih lahko obuje za v spalnico s partnerjem, zakaj pa ne… v družbi dama, v postelji pa ni potrebno biti svetnica…

Mene ful napali, ko jih moja obuje. Ful mi je všeč, ko se med vožjo, ko vozi avto igra s tem podaljškom ki pride čez koleno.

New Report

Close