Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Skos ta Dončić

Skos ta Dončić

Luka Dončić mi gre na jetra …
Vsaj 2 meseca vsak dan govorijo, pišejo o njem …
Pa saj je še kdo drug pri mladih letih kaj dosegel … nešportnega.
Zakaj tega ne napišejo?
Šport gor, šport dol.
Dragić ima vilo v Miamiju, z bazenom. Ja, zavidam ful.
S tem, ko mi navijamo za športnike, podpiramo sponzorje in podpiramo športnike, da si lahko kupijo vilo … pri 20ih.
V penzijo pri 35ih, ker telo pač zmore toliko časa, potem pa ne več.
Recimo glejte nogometaše.
Ma kaj mi bo meni, če ima on vilo? Nič.
Koga briga za SLO turizem, a ne vidite, da je zaradi prepoznavnosti slovenskih športnikov bilo potrebno zapreti gostilne na Bledu, ker niso dobili 5.000 delavcev? Promovirajo Slovenijo ti naši športniki …
Hm, recimo Dončić bi lahko “podaril” svoje bogastvo ali pa vsaj del za plače delavcev v gostinstvu na Bledu. Bi se jih takoj nabralo 5.000. Ha, kaj menite?

Kaj menim? Fauš si

Meni se zdi pretirano. Saj fant je dober, a vse ima svoje meje. O kakšni foušiji pri meni ne bi mogli govoriti. Mu privoščim, ampak naj malo zreducirajo navdušenje in pisanje.

Filipinski boksar Pacquiao je za revne prebivalce svojega kraja zgradil 1000 hiš.
Evo to je pravi športnik.
https://www.megasvet.si/vsebina/6708/Boxer-Manny-Pacquiao-zgradil-1000-domov-za-revne-na-Filipinih?from=cat0

Naši športni miljonarji pa cuzajo naš proračun, in odžirajo denar revnim upokojencem…..

Bajta na Filipinih ali v Ljubljani je krepka razlika! Ne se smešit!

Bajta na Filipinih ali v Ljubljani je krepka razlika! Ne se smešit!
[/quote]
Izgledajo lepo, takšne bi bil masikater slovenec vesel, najbrž so pa res tam nekaj cenejše, Ampak 1000 je pa vseeno lepa številka.

Kaj pa ima dončič s tem, če v turizmu manjka delavcev?? Jaz tudi nisem zadovoljen s plačo v službi … a mi boš dal kaj stran? Ne boš, ker se ti jebe zame in vse okoli tebe, razen mogoče parih osebkov, ki so ti zelo blizu … Isto je, ko so vsi govorili, da bi Anže Kopitar mogel kupiti Akroni Jesenice, da bi lahko spet bili dobri pa ne vem kaj še vse … a kaj ima Anže Kopitar s tem, če so na sedežih lopovi? Je Matjaž Kopitar – foter Anžeta, sam rekel, da bo nekoč mogoče prevzel Acroni Jesenice, ko se bodo določeni osebki umaknili, ki zdaj kradejo … Lepo in direktno povedano … Če pa bo, ali pa ne, pa to ni tvoj problem, ne moj, ne od nikogar drugega, še manj pa od samega Anžeta.

Kaj ti smodi v tej glavi?! Torej, če ti hodiš v službo, najboljše, da kupiš vašo firmo, da boste imeli več dela, delavci boljše plače itd … Aja, ti si verjetno na socialni, zato imaš cajt razmišljati take bedarije!

Tako je … kaj to tebe zanima, če ima Dragič vilo z bazenom tam … tebe ne, mene pa, ker sem vesel, da nekomu uspe z nekaj truda, ker ti pa jaz se ne trudiva, ker če po sebi gledam, hodim vsak dan v službo, da pridem do tistih kurcevih 1500 eur plače, ki je stalno ista, pa nimam bazena … kar pomeni, da sem nesposoben se iti svojega biznisa in bi lahko mogoče bil bolj uspešen kot Dragič?

A ti, človek, veš da se meni jebe za fuzbal tako, kot za tisti sneg, ki je padel 10.000 let pred našim štetjem? … ampak po netu in tvju imaš vsak kurčev dan ta fuzbal in kdo je spet in in kdo ne … me ne zanima, preskočim tisti članek ali pa novico … zakaj bi bral, če me ne zanima?

Dončiču ti pa jaz, ki sva verjetno oba starejša od njega, ne bova nikoli do kolen segla, kar se denarja tiče … razen, če na euro jackpotu zadaneva 90mio.

Mogoče mu je res malo slava vdarila v glavo … ampak pa kaj? Tudi ti imaš rahle izpade pred kom, tako kot jaz in vsi ostali … Noben se ni rodil popoln …

Ti pa si butast. Ali nisi še nikoli slišal o promociji Slovenije s strani športnikov, pa saj zato dobivajo €€€€ iz proračuna. 🙂

Dončič je direktni krivec, če v turizmu manjka delavcev. Brez njega Slovenija nebi imela nobenega turista, sedaj pa vsi v svetu samo da slišijo ime Dončič, kar rinejo v Slovenijo. In logično vsi bi pili,jedli, zapravljali, in ob tolikšni promociji obstoječi delavci logično ne zmorejo vsega.
Brez Dončiča bi se Slovenija ustavila, pred njim je Slovenijo poganjala Tina Maze, – no potem je vskočil Dončič.
Škoda ker ga slovenci premalo cenimo, on bi si zaslužil miljonsko penzijo in ne samo uboga 2 jurja, kolikor bo po koncu kariere dobil iz pokojninske blagajne – kamor ni nikoli nič vplačeval.
A sem se kaj zmotil ? 🙂 🙂 🙂

Noben Dončič, nobena Tina Maze, za eksplozijo slovenskega turizma je zaslužna Melanija! Pa ne dobiva nobenega denarja za promocijo iz proračuna – to počne volontersko.

Če ne dobi denarja, potem že ne more delat kvalitetno.
Res zaslužni so edino športniki, za katere dajemo denar. Brez plačila ni nič.

Če bi Melanija res učinkovito delala promocijo zastonj, potem športnikov rabili nebi. Ampak sama veš, da brez njih ne moremo. 🙂

New Report

Close