Skoz te teorije, kaj babe kao bi, pa kaj dedci kao bi..
Ne bluzi, če si računalniško pismena potem ne rabiš porabljat časa da jim slediš, ker si implicirala da kao cele dneve sledimo, to sploh ni potrebno, saj ne beremo nebuloz teh ljudi po drugih forumih niti tega ne počnemo dnevno ali tedensko mesečno, dovolj je bilo enkrat da smo ugotovili kako popolno realno življenje v zvezi imajo, če imajo čas tipkat po večih forumih 🙂
Meni je tudi čisto vseeno če se ti zaletiš z glavo v zid in zdaj umreš in kaj pol? Si mogla to natipkat? Že to da tipkaš tu gori na to temo oz. o tem in zagovarjaš enega luzerja pove veliko o tebi, verjetno kakšen fejk profil, tudi teh smo že vajeni.
Matkič, kakšno življenje imajo pa osebki, ki se tako obremenjujo z drugimi virtualneži?
Pazi na zdravje. Kaj veš, katere vse forume si zgrešil. Mogoče pol forumov, kjer sodelujjo, nisi našel. Se boš zdaj celo življenje zato sekiral?
Vprašaj Markota, Oneta in večino babnic vključno s sabo, ker jaz ne bi vedel.
Samo dva sta se javila v tej temi, ki poznata cel kup ostalih forumov, kjer menda sodelujjo ti pišoči. Tako, da … razmišljaj pa boš ugotovil v kaj si se zapletel.
oni ”menda” sodelujejo ti si pa 100% zabita 🙂
Lep dan gospodič/na Troll 🙂
Tipično, ko nima kakega pametnega argumenta, začne z žalitvami.
Z žaljenjem poveš največ o sebi. Ne o tistem, ki ga žališ.
Brez skrbi, na tvoj nivo se seveda ne bom spuščala.
Menda ne padaš na starejše?
Pa ne, da zase sprašuješ? 😀
Pa ne, da zase sprašuješ? :D[/quote]
A se ti zdi?
Njeno visočanstvo “debela starunklja”. :)[/quote]
Meni je tako zanimivo, ko nek moderator leze v ta zadnjo tipov, ki so najbolj žaljivi in najbolj uničujejo portal.
Res zanimivo.
Ni čudno, da je čvek tak kot je, ko pa moderator klečeplazi za ženskomrzci, prostaki, žaljivci.
Naj uganem? Zavrnila te je debela ženska, zato pa imaš take travme in tako mrziš ženske. Bravo modrator.
Njeno visočanstvo “debela starunklja”. :)[/quote]
Meni je tako zanimivo, ko nek moderator leze v ta zadnjo tipov, ki so najbolj žaljivi in najbolj uničujejo portal.
Res zanimivo.
Ni čudno, da je čvek tak kot je, ko pa moderator klečeplazi za ženskomrzci, prostaki, žaljivci.
Naj uganem? Zavrnila te je debela ženska, zato pa imaš take travme in tako mrziš ženske. Bravo modrator.[/quote]
Največ sovraštva prihaja od tebe. Zato ti tudi skrivanje pod multinicki nič ne pomaga več, saj vidiš, da te že vsak prepozna, ker preprosto oddajaš negativno energijo in ni nič drugega od tebe, kot jamranje in samopomilovanje.
Pa nisem moderator.
Kaj pa si, če nisi moderator?
Kdo pa je moderator, če nisi ti?
Pa ne, da so te skenslali? Vse čestitke tistemu, ki je to storil. Čas je že bil.
Ti imaš take paranojične izpade. Ti vse multinike daješ k eni osebi. Je prav smešno, ko tolikrat zgrešiš, ti in drugi ženskomrzci. Včasih zadanete, včasih totalno brcate mimo. Vsem vam je pa skupno, da mrzite ženske. Pa se dajte med sabo poparčkat pa bo. Ne pa, da tu gor sejete sovraštvo do žensk pa beguncev pa ne vem še česa.
Samo res, a Robi ni več moderator?
Fenomenalno.
To je bila moja odločitev, ker vidim, da je tu gor ogromno človekoljubov, humanistov, dobrodelnežev, strpnežev…Zato bi bilo res nefer od mene, da jaz kot sovražnik ljudi, prevzemam to dobrodelno mesto.
Zato imate priložnost sprejeti to družbeno koristno delo in ljudem pomagate….
Ali pa vas je samo jezik in hinavščina ?
SUper, da nisi več moderator. Me veseli.
Ja, ampak tako vsaj kdaj tudi zadaneš. :))
“dobrodelno” je bilo kvečjemu zate – za si filat ego.
delal itak nisi nič.
Skrajni čas, ker javno linčanje beguncev pač ne more biti izhodišče za moderatorja.[/quote]
Ker si ti večji človekoljub, a ne? 😀
Ampak če te nekdo osebno moti, te tudi njegova stališča motijo, kakršna koli že ima, glavo da si kontra, ker v tem si edino dosledna. 😉
Skrajni čas, ker javno linčanje beguncev pač ne more biti izhodišče za moderatorja.[/quote]
Še ena “popolna” samovšečnica, ki si jemlje pravico določati kakšno mnenje lahko ima nek moderator. 🙂
Zdaj vsaj ni več izgovorov česa je vse kriv moderator, česa ni pobrisal, katerih travm ni preprečil, ker je nekdo moral “po sili” prebrati…:)
Še ena “popolna” samovšečnica, ki si jemlje pravico določati kakšno mnenje lahko ima nek moderator. 🙂
Zdaj vsaj ni več izgovorov česa je vse kriv moderator, česa ni pobrisal, katerih travm ni preprečil, ker je nekdo moral “po sili” prebrati…:)[/quote]
Tega nisem napisala. Pravim, da se kot moderator, ki predstavlja “vrednote” foruma, ne bi smel tako brutalno obnašati do tematike o beguncih. Tukaj bi se po moje moral distancirati, ker preveč vre v tebi. Obstaja določen kodeks, če še ne veš. Ampak zdaj si daj duška.
Zdaj vsaj ni več izgovorov česa je vse kriv moderator, česa ni pobrisal, katerih travm ni preprečil, ker je nekdo moral “po sili” prebrati…:)[/quote]
Tega nisem napisala. Pravim, da se kot moderator, ki predstavlja “vrednote” foruma, ne bi smel tako brutalno obnašati do tematike o beguncih. Tukaj bi se po moje moral distancirati, ker preveč vre v tebi. Obstaja določen kodeks, če še ne veš. Ampak zdaj si daj duška.[/quote]
Pa kaj ljudje sploh kaj razmišljate, preden bleknete ?
Kako lahko vse te množične migracije ilegalcev, lažnivcev, prevarantov, teroristov..primerjaš z vrednotami ?
Po drugi strani pa je povsem logično, saj vas je vedno več brez občutka za vrednote.
Forum je zaprt za komentiranje.