Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skozi samo piha

Skozi samo piha

A ste opazili, da skozi samo piha? Če ne piha iz smeri JZ, potem piha iz smeri SV. Če ni severni, pa je potem južni veter. Če ni tornado, pa bo tramontana. Torej, skozi skoz piha. Evo, danes spet piha . Piha pred fronto, piha po fronti. Radio pravi, da bo pihalo tudi v prihodnjih dneh.

Res piha. Preverjeno zdaj na sprehodu.

Skozi kaj piha?

Piha skozi spodnjo pišuko.

še vreme ni več kot je nekoč bilo. A to je bil za njih prvi vročinski val letos. Bolshit.

Vreme kreira Putin.

nenehno piha, tako, kot mi ni znano v skoraj 6o letih življenja. Piha zmerno, a nenehno, to ni veter, kot smo ga poznali v naših krajih.

Res, piha vsak dan, da bo vse scvrlo na njivi..3 tedne že brez dežja joj..

Vsakič ko bo fejst zapihalo, bomo državljani dobili zvočno sporočilo kot v Ameriki.

O kaksnem vetru vi to? O sapici 10 km na uro?

Odgovor na objavo uporabnika
ojjejjej, 18.06.2025 ob 15:23

O kaksnem vetru vi to? O sapici 10 km na uro?

Neumna kurba si ti, zelo neumna in obupana. Smrdi še naprej kjer se te briše.

Ja, zdaj ne bodo strašili samo po medijih, ampak direkt na telefon. Niti glasnosti ne boš mogel spremeniti, tudi če boe ga imel na tiho. Toliko o nadzoru nad našimi telefoni.

A zdaj vas pa sapica vetra zmoti? 🙂

Prov prijeten je ta vetrič. Paše.

Pa imejte zadušljiv postan zrak.

Na primorskem so mi rekli, da burja more bit, da malo zrak premeša. Vi pa kar imejte tisto meglo….V razmislek.

Danes je super spaica. Včeraj pač ne.

v tej vročini paše pihanje in mora biti prisotno..

Odgovor na objavo uporabnika
medi507, 18.06.2025 ob 08:46

nenehno piha, tako, kot mi ni znano v skoraj 6o letih življenja. Piha zmerno, a nenehno, to ni veter, kot smo ga poznali v naših krajih.

Ko sem postavljal vremensko hišico enih 20 let nazaj sem mal meril, ne piha nič kaj bolj kot je pihalo takrat.

takrat si bil pijan, ko si meril vreme. Danes zjutraj je pihal hladen severnjak. Nekoč so bila jutra prijetno topla za razliko od zadnjih let. Zakaj jaz ne vem. Morda zato, ker letala ne letijo več.

Saj res piha vsak dan. Sicer ne oreng, a piha. Zemlja je že tako ali tako suha, veter pa jo še dodatno suši.

Meni je prav prijetno, da v vročini malo piha in je bolj sveže. Opazila sem pa šele v zadnjih dneh. Mi je pa nenavadno, da hude vročine še ni bilo, a trava je kar požgana.

V lj že 2 dni pošteno piha. Danes so vse zastave prav zrolane skupaj. Ni videti, da je praznik, samo neki štrclji na blokih.

Jutri bo šele pihalo in pokalo. SV, SZ, Z..tudi osrednji del zna bit. Medtem ko na jugu le par kapljic.

Še kdo kiha sredi te vročine? Kiham zjutraj, čez dan, večer. Je to od vetra?

New Report

Close