Skr bna
Še en razpis z “moje” strani:
Podjetje Indramat d.o.o. ( hčerinsko podjetje Bosch Rexroth AG) išče poslovnega sekretarja (m/ž).
Pogoji:
– VI. stopnja izobrazbe ekonomske, organizacijske ali upravne smeri
– 3 leta delovnih izkušenj na podobnih delovih mestih
– aktivno znanje nemškega jezika in pasivno angleškega
– dobro poznavanje računalniških okolij Winows in Office
– dobre organizacijske sposobnosti
– samostojnost, zavzetost in zanesljivost pri delu
Delovno razmerje bomo sklenili za nedoločen čas s polnim delovnim časom in poskusnim delom treh mesecev.
Prijave in življenjepis v slovenskem in nemškem jeziku pošljite v 8 dneh na naslov:
Indramat elektromotorji, d.o.o.
Splošno kadrovsko področje
Kidričeva cesta 81
4220 Škofja Loka
Oglas je bil objavljen v Gor. glasu, 26.4.2005
In še moje skromno mnenje: lani sem imela možnost 2 meseca delati v tem podjetju. Kolektiv je zelo v redu, odnosi prijateljski. Podjetje je bilo ustanovljeno 1998 in je urejeno, predvsem pa hladno v vročem poletju (klima).
Lp in veliko sreče, če boš kandidirala
Petra
NatašaH,
mislim da je vredno poskusiti. Glede na to, da je eden izmed vodij Nemec, obvlada tudi angleščino. Jaz (in še mnogo drugih) smo se pač sporazumevali v angleščini. Je pa res, da so razna naročila ipd pač v nemščini. Pa še to ni tako težko, ker so standardne besede (račun, dostava, dobropis,…)
Poskusi in pošlji CV v angleščini, lahko pa ti nekdo pomaga sestaviti v nemščini. Saj CV ni napisati težko, omeni pa, da znaš aktivno angleško, da ne bo presenečenj na razgovoru.
Je pa blizu tole za tebe, ja. Pa še s parkingom ni problema. Saj veš, Trata – imajo svoj parking.
Srečno pa lp,
Petra
Nataša – nekaj nazaj si dala tu gor ogromno linkov internetnih strani, kjer iščeš zaposlitev. Ker je sedaj tudi moja sestra v tem položaju (in ker jaz ne najdem tega posta) te prosim, če jih ponovno pripneš.
Če sem pa kaj zamešala in to nisi ti, te pa prosim, da mi napišeš po katerih straneh brskaš .
Najlepša hvala, T
Oj, hvala, ne, danes še nisem gledala, v petek nazadnje. Ej, če mi rata katera od teh, sem ti dolžna vsaj eno plačo :))