Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SKRAJNO ZOPRNO

SKRAJNO ZOPRNO

Veliko in rada gledam televizijski program. Toda to, kar počnejo na Pop TV v oddaji NA ŽARU presega vse meje normalnega humorja in razsodnega okusa.
Da se tako ponižijejo in to kulturni delavci z univerzitetno izobrazbo. Fuj, še tak humor. Še v gostilni se vaški kmetje ne obrekujejo tako nesramno.
Prav videlo se je, da je edini kolikor toliko pameten bil Domen Slana, ki mu je vse skupaj skrajno presedalo.
Hec je hec toda na tako nizkem nivoju hitro postane zoprn, vsiljiv in prostaški.
Prostaška oddaja od začetka do konca. Fuj, mislim, da je bil tudi Bizovičar pod vplivom nekih substanc, drugače ne bi udarjal tako nizko.

fajn je blo,

“Čist tak izzivanje, kjer če pride en tak vmes po parih stavkih padejo batine in najmanj ena na gobec.”
Kelnarca pa če se ji fučka za šefa, lahko tudi gume gostom prereže.
Sem delala tudi v strežbi in mi je približno s takšno vrsto humorja občasno gostovje rado streglo. Pa če me občutki ne varajo je mentalno ozadje iz istega podna. Slovenski poden na križ prbit.

Gledala si jo pa vseeno?

To je oddaja za nas ta primitivne, pa tiste z nizkim IQ-jem, ker le ti znajo razumet sarkazem, črni humor in podobno navlako. Tisti z višjih nivojev ste pa pač v oblake milnice zaviti.

Še dobr, da obstajajo tudi pri vas daljinci z eno rdečo tipko.
Drugač pa ne glede kmetije, gostilne, kamoli talente, pa tale žar,verjetn obstaja še kaka taka oddaja, ampak veste pa vse o vsem. Meni malo čudno.

do včeraj sem imel o dr. mag. Manci Košir in gospodu Janezu Hočevarju dobro mnenje.

Meni je bilo pa super, nasmejala sem se in se imela fajn. Komur ni vsec, naj gleda kaj drugega, saj najbrz imate gumb za presaltat, al kako?

Joj, avtorica, oddaja je pač tako zasnovana, mar ne razumeš?

V zadnjem desetletju ena boljših humorističnih oddaj.
Verjamem, da trpite brez Kmetij, Gostiln in ostalih reality neumnosti.

Za zategnjene je bila včeraj oddaja o Caminu! Tisto bi gledali pa bi bil problem rešen!

Se zelo strinjam…
Raznim moralnežem, ozkogledcem, zafrustrirancem….tole res ne more sesti

Ta oddaja je žal še na nižjem nivoju kot so omenjeni reality ŠOV-i.Žal v njej nastopa smetana slovenskih intelektualcev.

Kaj bodo šele počeli s Pahorjem naslednjo nedeljo???

Čudi me, da je Jan Plestenjak pristal na tako nizkotno komuniciranje…

On je vendar umetnik, ustvarjalec imeniten interpret in zgled mnogih mladih v naši Sloveniji.

meni tudi, po dolgem času sem vzdržala na slovenskem programu več kot 2 minuti

New Report

Close