Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrajšan delovni čas

Skrajšan delovni čas

Pozdravljeni

Zanima me, če vzameš možnost za delo za skrajšan delovni čas zaradi starševstva, kako je potem s plačo? Brala sem, da plačo dobiš koliko dejansko delaš, da ti pa CSD placa prispevke? In to je to, dobiš 500e place?

Imam 4 majhne otroke, najmlajša je 2 leti stara, pa me malo zanima. Sedaj delam po 8ur, vsi skupaj gremo od doma zjutraj 5.30, in pridemo domov 14.30. Gospodinjska opravila se pa delajo ko otroci spijo 🙂 tako da bi kaka ura prav prišla  🙂

Hvala za pomoč. Lp.

Plače dobiš za točno toliko ur kolikor delaš, pokojninsko dobo pa imaš plačano za polni delovni čas.

Verjamem, da si utrujena pri 4 otrocih, ampak saj ste ob pol treh že doma! Meni se zdi to precej zgodaj, jaz sem najmanj do 16 v službi, potem pol ure do doma. Ti daš v tem času lahko prat žehto in s sprehoda ste že doma.

Ja edino to je dobro, ko imam službo 5min od doma, v vrtcu. Imam pa 2 šolarja, in dokler pojemo kosilo, naredimo vse za šolo, gremo ven,.. ja, dan mi je kratek za kakih 3 ure 🙂

Ok hvala za pomoč.

Lp.

Izplačilo na račun je toliko kolikor ur oddelate. Tako poenostavljeno, če imate za 8 ur 1.000 EUR, jih je za 4 500 + malica + prevoz.

New Report

Close