Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Skrb za videz v času karantene

Skrb za videz v času karantene

Priznam. Že 4 tedne se nisem naličila in oblekla nedrčka, lase pa perem samo enkrat na teden. Pa ve? Skrbite da ste doma urejene tako kot ponavadi, ali ne?

…mejkap gor dajat ko potem z masko vse tazmažem. Za samo doma bit mi je pa sploh mim. Pa vse mam nek natur, bio in brez konzervansov. Najbrž lahko kar stran vržem (((

Skoraj kot bi pisala jaz. Sicer se tudi za v službo ne ličim kaj dosti, a zdaj se sploh nič. Življenje brez modrca mi je svoboda. Lase si umivam redkeje, a sploh niso mastni. Sicer pa za higieno skrbim enako, za nego telesa in obraza pa bolj kot običajno.

OOO punce jih imate na prosti reji….mljask

Higiena kot običajno. Ličenje pa takrat, ko imam videokonferenco.

Vedno se stuširam vsak dan, lase perem kot običajno, malo več časa porabim za česanje, ker so prerasli frizuro. Uporabljam BB kremo in glos, nohte si lakiram s prozornim lakom. Obvezno oblečem sveže perilo vsak dan, res pa sem zdaj največkrat v pajkicah in majici, ampak ne v kaki raztegnjeni brez oblike. Ko pride mož iz službe, želim da me vidi urejeno in seksi.

Higiena, depilacija in podobno, vse enako kot vedno, edino oblacila so bazirana na trenirkah.

Skrb za videz meni ne pomeni, da se šminkam ali barvam. To se itak ne, ker sem si všeč taka kot sem in nimam potrebe po skrivanju/popravljanju svojega videza, kožo imam lepo, lase naravno tudi. Skrb za videz je meni nega, higiena, zdravje, varnost, to pa počnem še dalje kot sem prej.

Jaz sem itak že ful lepa brez šminke, če se nasminkam sem pa lepa za znoret, tko da se rajši ne, ker pol noben nič ne dela ker vsi mene gledajo :))
Ja a ni logično, da se redno umivas in negujes v času brez ali v karanteni.?

Glede na to, da sem konstantno doma (razen če moram po nujnih opravkih) se ne ličim več. Se pa še vedno redno tuširam, si umivam lase, se vsak dan oblečem v malo lepša oblačila in še vedno opravljam svojo rutino za nego obraza. Vsako jutro se prej zbudim in po tem, ko se stuširam si očistim obraz z Micellair od Nivee, uporabim lahek piling za obraz (ki ga lahko uporabljaš vsak dan) od Eucerina, nanesem tonik od Afrodite, uporabim od Luxfactorja 4D kremo ali pa kakšen serum za navlažiti obraz, potem pa grem naprej z življenjem.

Zdi se mi pomembno, da vseeno skrbim zase in svojo kožo, ker vem, da bom takoj ko bo karantene konec veliko s prijatelji in nočem iz karantene priti grozna…

Glede na to, da sem konstantno doma (razen če moram po nujnih opravkih) se ne ličim več. Se pa še vedno redno tuširam, si umivam lase, se vsak dan oblečem v malo lepša oblačila in še vedno opravljam svojo rutino za nego obraza. Vsako jutro se prej zbudim in po tem, ko se stuširam si očistim obraz z Micellair od Nivee, uporabim lahek piling za obraz (ki ga lahko uporabljaš vsak dan) od Eucerina, nanesem tonik od Afrodite, uporabim od Luxfactorja 4D kremo ali pa kakšen serum za navlažiti obraz, potem pa grem naprej z življenjem.

Zdi se mi pomembno, da vseeno skrbim zase in svojo kožo, ker vem, da bom takoj ko bo karantene konec veliko s prijatelji in nočem iz karantene priti grozna…
[/quote]

Jaz sem čisto na istem, ampak imam v rutini še od LF-ja serum za trepalnice in obrvi. Drugače pa vse po starem, da ne zgubim normalne rutine za čas, ko bo potrebno nazaj v službo

New Report

Close