Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Skrbel vas je padec dobička Ane Roš

Skrbel vas je padec dobička Ane Roš

Lep demo prikaz pristne podalpske mentalitete.
Nekaj je dosegla… dajmo jo spljuvat. Njo, čevlje, zvezdice… vse po vrsti. :-)))

Bedak, kaj tebe briga, kakšne čevlje ženska nosi, bila je na izboru za Michelinovo zvezdico, dobila je dve…. A bi morala na izboru nositi čevlje iz Deichmanna da bi bil zadovoljen?

Za razliko od mnogih ta ženska zasluži vsak euro pošteno, z delom in znanjem. Raje se ubadaj z najdražjimi znamkami oblačil frocovja Ivana presvetlega, tam kupujejo cote z NAM ukradenim denarjem, gotovino, prinešeno iz Republike Srbske….

Samo tiho bodi, bedak.
[/quote]
Avtor je lepo napisal 1000$ za čevlje, ti pa nabijaš, napiši kaj nosijo Janezovi otroci, seciraj slike in poročaj, do takrat je pa tvoje pisanje prazno nabijaje, nabijanje zaradi nabijanja ker so našo dobili s pregrešno dragimi čevlji.

A to je zdaj kampanja proti Roševi?
Zgleda, da je dežurna ena perla, ki pod več nicki proizvaja tekste, primerne za drugo triado OŠ.
Ne mi rečt, da tudi Roševa spada v nabor “streljanja iz kleti”?
Ljubi bog, povsod drugod bi pišoči na družbenih omrežjih svoje nagrajence kovali v nebo, Slovenec Slovencu je pa res volk.
Dejte si mal odpočit, kletni mojstri.
Bandierro Rosso je pred leti zanosno prepeval vaš šef, ampak Roševa jo je tokrat omenila iz čisto drugih vzgibov, a tega ne vidite?

Padec dobička AR me ni nič skrbel.

Koliko je dala pa za obleko? Tudi grda, btw. Oziroma neprimerna, ji ne paše, takole brez rokavov, pa pri pazduhah tisto maščobno tkivo ven seka. Saj meni tudi, zato takih oblačil raje ne nosim, sploh pa za tako prireditev …

Dva greha ima punca. Pravzaprav več, ampak ta dva sta glavna:
1. drznila si je dvigniti glavo nad povprečje in to tudi na glas povedati – kaj hujšega
2. drznila si je iti v nos “vladajoči eliti” in njihovim podrepnikom (nehote, ampak to ne šteje)

ta, da si je drznila prehiteti moške kolege, ni toliko pomemben, ampak je verjetno tudi faktor.

Zenska je stara 47 let. Dela verjetno že več kot 20 let. Valda si je v 20 letih zaslužila za ene takšne čevlje, ki pa jih je imela tudi priložnost obut, ker roko na srce sama tudi če bi imela denar in si jih bi kupila se ne gibiljem v takšnih krogih, da bi jih lahko obula.

Jaz nisem videla čevljev! Kakšni so?

Vse kar praviš, je res. Ne vem pa, kaj je še v ozadju.

Vem, da je bila Ana Roš nekaj let nazaj v oddaji Dobro jutro in ni znala narediti testa za navadne torteline. Ji ni šlo. Mogoče je še kje v arhivu. Ona očitno ni znala niti osnov, to kar zna vsaka gospodinja.

Zdaj je glavna šefica. Vsaka ji čast. Ali se zna tako odlično ponujati, reklamirati, promovirati, ali pa se je naučila take bolj fensi recepte, ki so očitno ključ do uspeha. Verjamem, da je garačica, ni pa videti priljudna in prijetna.

Tam sem praznovala svojega abrahama in nisem čutila nekih presežkov. Dobra večerja, še kar prijazni, in zelo, zelo dober zajtrk.

Kar se pa tiče čevljev se mi zdi lepo, da jih ima. Če naša prva sponzoruša, ki ni nič naredila v življenju, razen dala bogatemu dedcu, lahko nosi designerska oblačila, potem pa naj ima tudi ena ženska, ki dela in si zasluži.

New Report

Close