Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Skrbi me ..

Skrbi me ..

…s partnerjem sva skupaj 4 leta ..sva porocena in nimava se otrok…so dobri in pasji dnevi..nebi ga menjala…res ga imam rada in zelim si z njim ustvariti druzino….me pa skrbi in sicer meni je spolnost zelo pomembna….najin odnos v postelji je res vrhuski …se pa velikokrat zgodi da partner ne zeli z mano seksat..pravi da je utrujen..da ga boli glava..ponavadi imajo take izgovore zenske…mene to zelo prizadane ker mi to veliko pomeni ..sem mu to tudi povedala pa pravi da ni nic narobe z mano ampak njemu pac ni za seksat vsak dan….kako naj se spoprimem s tem..ima kdo podoben primer….

Glede tega, kaj narediti ti ne znam povedati. Lahko je res utrujen od dela ali pa nima več poželenja, sla po ljubljenju ali pa ga ne privlacis več tako kot včasih. Ne vem kaj narediti. Kar se mene tiče bi tudi vsak dan, če ne, je že narobe, nekaj manjka 🙂 . Moja bivša partnerka se je potem začela izgovarjati, da je utrujena od dela, da ne paše, se ji ne da…vedno sami izgovori, nakar sva šla vsak svojo pot…

Avtorica, tudi jaz sem v podobnem položaju, lahko kako stopiva v kontakt?

Men je smesno to da moski rece da se mu ne da….no smeno..zalostno….

Avtorica, lahko zasebno poklepetava?

Ja pr nama je čist istoo…. S tem, da midva sva komaj 1 leto skupaj pa že ima izgovore, da je utrujen pa nwm kaj use… Ka je tak problem usaj 1x na dan joj pa pravijo, da imamo ženske izgovore… Obožujeem z njemu sexat in res me včasih zlo boli, da se mu neda…

😜😜😜Bejba😜😜😜

Zamoti se z drugimi stvarmi, hobiji, prijatelji, itd. Lahko mu pa pomagaš pri delu, da ne bo tako zdelan. Počnita stvari skupaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close