Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skregala sem se z bratom

Skregala sem se z bratom

prvič v življenju, saj je brat miroljuben človek. Je svež iz zelo umazane ločitve iz dolgega zakona s super žensko, ki je pa trpela zaradi hude depresije. Razloga za ločitev ne želi povedati, kaj kmalu pa je našel novo, ki je žleht kot zmaj. Veliko mlajša od njega, a je prava predrzna klopotača. Našuntala ga je, naj vzame odvetnika in bivšo ženo prisili, da prodata hišo in razdelita denar.  Prideta k nam na obisk in klopotača se obnaša, kot da je tudi tu vse njeno. Brat je oznanil, da je klopotača noseča, čeprav se uradno poznata komaj 2 meseca. Jaz sem mu rekla, če je normalen, da saj kače še pozna ne, pa mi je zabrusil, da njegove “ženske” ne bom tikala in mi vrgel dol telefon.

Naj povem, da je klopotača tudi do njega zlobna. Pri mizi ji je skušal skočiti v besedno, ona pa njemu:”Zapri usta!” Ne dovoli mu niti samemu do trgovine in to argumentira z besedami: “Zastonj ga že nimam na povodcu.”

Mislite, da pričakuje, da se mu opravičim?

brigaj se zase itd. itd.

Ah dej no. Nova ga je našuntala, da vzame odvetnika, prisili v prodajo hiše in to je vse v dveh mesecih naredil pa še noseča je že in to toliko, da to že naokrog razlaga. Tale časovnica ti pa ne štima…

New Report

Close