Skregala sve na smrt…vse gre narobe
Spet ena k bo jamrala..sam jaz sem res v podnu.
Včeraj sva se z parterjem skregala na smrt..rekel mi je naj spakiram..in grem..halo….saj nisem sama..imava še dva otročka..pa tud nimam kam iti.
Poleg tega je bil totalno hladen ko sem jokala. Skregala pa sva se zaradi čist brezvezne stvari. Zelo sem prizadeta. Rekla sem mu če se mi ne opraviči, nočem imet opravka z njim. Pa je rekel da se mi ne bo.
Žalostna sem. Takoj bi nekam odšla…vzela otročka ..pa nimam kam.
Poleg tega pa tudi iščem sluzbo..ker me moti sedanji delovni čas..do pete uro popoldan …in sem pravkar izvedela da nekje…kjer mi je bilo všeč nisem sprejeta…
Kaj me še čaka danes?
Imejte lep dan”!
Ne znam ti svetovat,ker se mi zdi da rabim več informacij…Pa vseeno,moje mnenje je,da se očitno ne znata pogovarjat.
Ne vem sicer ali je med vama lep čas narobe ali za kaj gre,ampak ni rešitev,da ti partner reče po prepiru,spakiraj.
Svetujem resen pogovor,brez obtoževanj,brez zahtev(ti se meni opraviči,ne jaz se tebi ne bom…),vsak naj pove,kaj mu je lepo v vezi,kaj ga moti,kaj bi lahko spremenila.
Predvsem brez obtožb.
Srečno.
ja res. Pa nimajo pojma kako s tem prizadenejo …nasprotno..ne počutijo se nič krive. Je rekel da ga itak jaz sproviciram.
Želela sem lepo družinsko nedeljo…šli smo v Volčji potok…ko pa smo se ustavili da bi nekaj pojedli…je počilo. Pred otroci. Groza. Za čist brezvezno stvar. Ker sem rekla da bom jaz naročila hrano on pa se še ni zjasnil kakšen zrezek bi…in je natakar pač rekel da bo prišel kasneje..grozno. Tako krivično.
Težko.
Taki so pač. Moj je tudi taki.
Razpizdi se za vsako malenkost.
Včeeraj npr. sva imela obisk… On je zamenjal že par CDjev, potem sem rekla da bo jaz enega dala gor, pa je rekel, da bom dala semt Queene, da jih ima že dovolj… gosta sta tudi hotela Queene.. Se je takoj razpizdil.. Mah kaj češ. Otroci pač – potem sem šla, dala gor njegov izbran CD, pa je bilo vsem ostalim bedno, on pa je le poslušal kaj on hoče – to je seveda najbolj pomembno 🙂
Razvajeni mamini sineki…tako je.
Kako se pa razumeta drugače?
ah ja, včasih v ihti izrečemo besede, ki jih drugače nikoli ne bi, verjetno pa tudi ti nisi bila tiho, za prepir sta potebna dva, kajti en sam se težko prepira in po mojem mnenju, tako kot je tale prepirček prišel tako bo tudi izvenel, ni se ti treba sekirati, dokler se kregata zaradi tko banalnih zadev, malo nervoze iz obeh strani in prepir je tu.
Potolaži se, te dobro razumem kaj prenašaš. Mene najbolj zaboli, ko me z besedo prizadane, jaz sem nato žalostna in z njim ne govorim, čez eno uro pa me vpraša, kaj je takega rekel, da se držim. Najbolje, da ga začnem snemati, ker se svojih dejanj očitno ne zaveda.
Včasih ne vem ali je sklerozen, ali me dela noro, kot, da ima dva obraza.
Lahko je sladek kot med, po drugi strani je pa včasih prav zloben-besedno.
večkrat me poniža tudi v družbi, ko jaz nekaj razlagam, on pa me zatre, kot, da ne govorim resnice, večkrat nimam nič prav.
Potem pa oprosti,ne vem kaj sploh delaš z njim.Nekomu,ki mu je v interesu imeti dober zakon,odnos,se bo potrudil,se bo pogovarjal,ne bo popenjil zaradi zrezka.Tu je še ogromno drugih stvari v ozadju.
In mislim,ženske,kaj sploh kaj premislite s kom boste živele,imele otroke?
Človek se ne spremeni čez noč,…prej nisi videla,da se ne zna pogovarjat?
Ma jaz bi sam šla od takega,da bo nekdo mene poniževal,zdravil svoje komplekse na meni,kazal otrokom,lkako ne spoštuje njihove mame?
Ne vem,za dobro koga prenašate taka ponižanja?
Imejte sebe najprej rade,se cenite in spoštujte,pa vsa bodo tudi vaše partnerji.Ne pa da berem,da si ena ne more sama izbrat kaj bo poslušala??!!!
zakaj čudna, malo slab dan, malo otroci in potem za piko na i še narodnost pri kosilu in poči, če pa je partner tiho in ne odgovarja na nevrotično bliskanje se hitro vse poleže.
ko gremo mi na kosilo, nikoli ne naročimo eden mimo drugega, ampak šele takrat, ko se vsi odločimo kaj bomo jedli, ja za nekoga je to banalnost, za nekoga pa že zadnja pikica.
maja lej, če čutiš, da te ima tvoj partner za budalo in brije norca iz tebe, potem zame ti nisi čisto normalna( v prenesenem pomenu besede), ker si to dovoliš in je zadnji čas, da nekaj stpriš zase in spremeniš svoje gledanje na partnersko vezo in boš videla, ko se boš ti spremenila in se začela spoštovati, se bo spremenil tudi on.
Če velikokrat jokaš, jasno, da te ne jemlje resno. Kot prvo se nehaj cmeriti, če vidiš, da to pri njemu ne vžge. Midva imava prepire že zverzirane. Poči, potem se pobereva vsak na svoj konec. Če jokam, jokam tako, da ne vidi, ker mi je že metal naprej. Čez dve uri se že prismejeva nazaj, kot da ni bilo nič. Včasih sva pa tudi vlekla po dneve. Zdaj vidim, da ni vredno zaradi malenkosti.
Po moje pa ima on že nekaj časa drugo in je zato tako nataknjen za vsako figo in mu vse prav pride, da se skrega. To je čisto tipično.
Pregovor sicer pravi, da za vsakim dežjem posije sonce… to sicer pri vremenu velja, pri medčloveških odnosih pa žal ne vedno, oziroma je deževno obdobje strahotno dolgo in sonca ni od nikoder več let…