Skregan z belim kruhom
Matej Lovše, 15.11.2023 ob 11:15
Ne ti, žena je skregana z belim kruhom. Poroka ni nobena garancija za srečno vezo in je popolnoma brezpredmetna. Enako je z ločitvijo. V kolikor se imata dva iskreno rada in sta se poročila zaradi ljubezni jima sam papir, da sta poročena ne sme pomenit nič. Zdaj se pač ločita, ostaneta skupaj v ljubezni in iz ljubezni, ti pokasiraš tole nagrado in živita naprej skupno življenje kot prej in to še bolj kvalitetno in manj stresno saj vama bodo to omogočala finančna sredstva. Kasneje se lahko celo ponovno poročita ali pa tudi ne. V glavnem v kolikor žena nima razumevanja za celotno zadevo pol pač naj odide, ker te itak drži in je s tabo samo zaradi svojega lastnega ega in nikakor ne iz ljubezni do tebe. Ali še slabše, ker si želi samo to nagradu. Ti razmisli, če je ona s teboj iz pravih razlogov.
Avor stavim, da žena nima tebe rada. Pa tudi stavim, da se boš kmalu ločil saj nas sicer ne bi o tem spraševal Popakaj denrce in popakaj ženo. Otrocci ne bodo trpeli, ati bo imel denarce. Če gre za bivšo ženo jo pa prec razumem.
Odvisno kdo je ta oseba..ji zaupaš da res dobiš…ima ta oseba res to “darilo” kot praviš.
Če bi podpisal mora biti preko notarja, ki ga ti izbereš..
Vse to.. če je ok probaj prepričati ženo, za boljše življenje vseh vas.. posebej za otroke..z vsem tem denarjem si lahko naredi sanjsko poroko še enkrat..
Brez črno na belem pa ne podpisuj nič, ker boš na koncu brez denarja in družine.
Anonimno 1935, 15.11.2023 ob 21:08
Odvisno kdo je ta oseba..ji zaupaš da res dobiš…ima ta oseba res to “darilo” kot praviš.
Če bi podpisal mora biti preko notarja, ki ga ti izbereš..
Vse to.. če je ok probaj prepričati ženo, za boljše življenje vseh vas.. posebej za otroke..z vsem tem denarjem si lahko naredi sanjsko poroko še enkrat..
Brez črno na belem pa ne podpisuj nič, ker boš na koncu brez denarja in družine.
Hvala za odgovore.
takle je, če podpišem bom ločen, če ne podpišem, pa prav tako, za darilo vem že lep čas nazaj, menil sem, da ta oseba ne misli resno. zdaj vem, da dobim darilo, vem pa tudi pod kakšnimi zahtevami. z podpisom odlašam, ker se zavedam, da bom zaradi tega kmalu samski (že lep čas me najeda glede denarja, je ena bolj ljubosumne sorte) in podpis bo vodil samo še navzdol, do česar pa menim, da bo prišlo tudi brez podpisa. glede notarstva je jasno, darovalka je sama predlagala notarja. darilo vem, da ima.
vem, zagotovo, da podpisal bom, nisem še odločen o času.
Anonimno 3060, 15.11.2023 ob 22:50
No, pa ji je le uspelo, da vaju je spravila narazen. Edino, kar je, je to, da je poskušala dokazati, da je tvoja žena prodana kurbica, dokazala je pa, da si to ti.
pametnjakovička, če je zgodba resnična, v kar ne dvomim, poznam primer, 7 indu. poslopij, domačijo in gozd, ni kurbica ne eden ne drugi…! vsi delamo za denar, če ga imaš možnost dobit kot on tudi jaz ne bi čakal s podpisom. Ženska pride in gre, ta nikogar ni razdrla, po tem kar je napisal med njima že dolgo ni harmonije in kompatibilnosti. Ozadja pa ne poznamo! upam, da mu prinese srečo in zadovoljstvo. Iz tvojega zapisa pa vre zavist.
trapasta zgodbica, 15.11.2023 ob 10:24
Teta praviš da ni stara. Če se sedaj loči na papirju bo teta vseeno vedela, če je z ženo še skupaj ali ne. Saj ni neumna. Pol se mora “provizoriš” ločit in se odselit od žene in otrok za naslednjih žnj let. Lahko, da bo teta živela delj kot on. Stare hudobe dolgo živijo.
Napisal ni da je stara in ne teta, ne razberem, da bi bila hudobna. Hudobni ničesar ne delijo. Ozadje nam je prikrito. Lahko, da gre za nepremičnine v takšni vrednosti, hudo dvomim, da je darilo v kešu. Žena je verjeten hudobna, razumevajoče ženske bi se ločile, sprejele dogovor, papir je papir. Kot nekdo že omenja, če bi med vama bila ljubezen o tem neb tukaj spraševal. Darovalka je z razlogom postavila zahteve.
Detttt, 16.11.2023 ob 20:45
Men pa vse skup smrdi po eni prevari..Zato mogoce zena grozi z locitvijo..Si preko spleta dobil kaksno ponudbo za miljonsko darilo?
Anonimno 6064, 16.11.2023 ob 21:11
Ta zgodbica ne pije vode.
Nihce, ampak res nihce, nima zelje obdarovati, zaznih spekulantov. 😜
pije pije, tam kjer ni dedičev, nekomu je potrebno podarit
Butasta zenska, 16.11.2023 ob 18:55
Žena ti je fauš. Kaksen je njen razlog da ne smes prevzeti darila? Al so butaste groznje? Bog ne daj, da bi mel moski vec,… Pa tudi ce podpises, in sta porocena je polovica njena. To je smotana zenska, ki izsiljuje. Nogiraj jo!
Podprem, odlovi ženo, če ne zastop, da imajo vsi korist od tega, enkrat, nekoč tudi ona…!
Črni petek in zavajanje, 17.11.2023 ob 11:02
hahahaha, kdo ti preko spleta ponudi milijon, debili nepoučeni
Pozicija ni rožnata, priznam, vendar dobro premisli. Če se žene ne more prepričati v ločitev in podpis, bo zmeraj nad vama ždel kot kisel oblak, keš=kot izgubljeno darilce zaradi katerega se bo skrhal tudi vajin odnos. Na koncu boš ostal brez žene in brez darila. Ob podpisu imaš vsaj upanje, da do denarcev prideš.
Japajade, 17.11.2024 ob 09:41
Meni pa smrdi po tem, da bi ti to “darilo” moral plačat v naturalijah….
kakšna bogata vdova…??? Prevzetna, pa od tebe starejša podjetnica, političarka????
žena je seveda ovira….
milijon? Še sanja se ti ne, kok je to malo. O tem boš razmišljal, ko ga boš extra hitro pognal in boš še brez družine….
Me zanima kdaj si ti supermočna ženska sama (poudarek) sama prigarala milijon? za@Japajade
Nikoli! Po pisanju sodeč si nevrotična, pametnjakovička, ki moža ne spoštuje in mu ne zaupa. Zakaj zagotovo veš sama. Milijon v kešu ni niti slučajno malo, kakor za koga zopet! In meni že smrdi po tem, da med njima nič ne služi več. Škriplje.
Milijon je za naše socialkarje, navadne delavce, šoferje, cestne delavce in vse s poklicnimi službami ogromno in lep začetek, sploh če ga znajo dobro naložiti.
Stari, življenje nima reprize, podpiši in do advokata-ker tvoj dar se ne deli z ženo, pa saj to je jasno kot beli dan, a nede?
Če imaš otroke bo tole zanje, ločen ali ne, otroci so tvoji! Če se imata rada bosta ostala skupaj tudi brez papirja ali z.
Zdaj pa razmisli kako ga boš porabil? Itak, da gre največ za otroke-žena naj bo srečna, da imaš denar.
podpiši!!!
Senca307, 14.11.2023 ob 17:21
Pozdravljeni.
Sem v veliki dilemi. Imam možnost dobiti milijonsko darilo. Vendar pod posebnimi pogoji.
Do darila lahko pridem samo če se ločim. Težava nastane, ker lahko oseba, ki mi nudi darilo vmes “umre” jaz nisem podpisal, da se strinjam s tem, ker mi žena tega ne dovoli. Grozi mi, če podpišem, da bo odšla z otrokom.
Mene bolj “grize”, da se bom mogoče kdaj ločil in bom ostal brez darila.
Kaj mi svetujete? Znanci mi govorijo, da sem skregan z belim kruhom in da bom kmalu svoji bivši ženi še zeloooooo hvaležen, da nisem podpisal (sarkazem).
Dokaz, da gre svet v kurac, zakaj?, Ker mora papak ženo vprašat če lahko sprejme darilo 1 milijon vrednosti. Da je to moja žena je ustrelim na licu!
Pa lepo nedeljo naprej.
p.s. zagotovo te pa doma še jebe, da si vsak mesec 15 premalo plačo prinesel
in ti še razmišljaš o prejemu?
Pošlji ti to mlado teto do mene, jo bom lepo oženil, napunil vse luknje in skrbel za njo kot si zasluži. Ženo pa odpikaj. Je nerazumevajoča prasica.