Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrill

Skrill

Pred meseci sem poslala nekaj paketov (v SLO) z odkupnino.
Ponavadi sem v plačilni nalog vnesla številko svojega TRR-ja (slovenske banke) in denar je na bil na računu predvidoma naslednji dan, ko je naslovnik prevzel paket.
Nato pa sem poslala 8 paketov z odkupnino in v plačilni nalog vnesla številko TRR-ja od moje Skrill kartice. Neverjetno je, da je bila 1 transakcija sprejeta, 7 pa zavrnjenih. Klicala sem na Pošto Slovenije in jih vprašala, kako je s tem. Tu ste mi že eni napisali (in ne vem, zakaj ste temo zbrisali), da ti ne more nekdo poslati denarja na Skrill s svojega osebnega bančnega računa; da lahko edino sam sebi pošlješ s svojega osebnega bančnega računa. Tisti, ki se je oglasil na informacijah, ni še nikoli slišal za Skrill in me je vprašal, če se napiše s c-jem. Nato me je prevezal na mednarodni oddelek. Ženski, ki se mi je oglasila, sem postavila to vprašanje: če ti lahko tudi drugi nakažejo denar s svojega osebnega bančnega (ne Skrill) računa. Rekla je: Seveda, da ti lahko. To je nekaj povsem običajnega. Ljudje skoraj dnevno prihajajo na naša okenca in rečejo, da bi nekomu nakazali denar na Skrill. Potem pa sem bila začudena, ko sem na svoj Skrill račun prejela samo 1 od 8 transakcij. Obrnila sem se direktno na Skrill in odgovorili so mi: “Unfortunately cash deposits are not accepted.” Kako potem 1 polog je sprejet??? V glavnem, zadeva se sedaj vleče že par mesecev, da mi denar vrnejo.

Unfortunately cash deposits are not accepted, there are five cash deposits that need to be returned to your bank account as we cannot deposit them in your Skrill account.
We kindly ask you to provide us with a screenshot from your online banking where the following details are clearly visible:
– Your full name as account holder;
– Full bank account details;
– Last 5 deposits visible on the provided bank statement.

If a screenshot is not possible, please provide a clear scanned copy of your bank statement and make sure that the document has been issued within the last 90 days.

Poslala sem jim skenirano bančno kartico (osebni bančni račun, na katerega naj bi mi vrnili denar, ki ni bil sprejet na moj Skrill račun) in mesečne izpiske zadnjih 3 mesecev.

S poslanim niso bili zadovoljni. Kaj naj jim še pošljem?
Lahko kdo pomaga?

New Report

Close