Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Škripanje

Škripanje

Živjo! Imam eno vprašanje. Kaj bi vi naredili, če bi kupili popolnoma nov avto in bi vam škripala armatura toliko, da se bolje sliši od poslušanja radia. Ja, tudi jaz sem ga peljala na servis, saj ima garancijo 2 leti, pa niso naredili čisto nič. Imam občutek, da škriplje čedalje bolj in me res moti.

V vsakem primeru je potrebno napako odpravit. Predlagam ti da ga odpelješ na servis in tam ti bodo odpravili napako mogoče je vzrok samo premalo pritrjena armaturna najbolj ti bodo povedali na poblaščenem servisu torej tam kjer si avto kupila. Če pa še to nebo pomagalo pa radio pomaga

Kateri avto pa je to?

Golf IV

Povej jim, da boš vsak dan na servisu, če bo treba. Dokler pač napaka ne bo prijavljena. Sicer boš napisala pritožbo, poslala kopijo v razne medije (ni vrag, da ne bi nkje objavili), poslala kopijo v Wolfsburg, da je prodajalec za nič itd. itd. Malo groženj sem in tja (četudi tega ne boš v resnici naredila), pa ponavadi moraš biti pri uveljavljanju garancije precej trmast in se ne smeš pustit kar tako, da te odpravijo… Žal.

Najbolje je ugotoviti, odkod čriček sploh prihaja. Sopotnik naj med vožnjo pritiska na različne dele armaturne plošče. Tudi na sredinsko konzolo in napeljave pod armaturo, ki se še vedno lahko dosežejo z roko ne pozabite.
Potem pa na servis. Najverjetneje je kakšna plastična ali pa gumijasta zadeva slabo pritrjena.

NAZAJ in to takoj. Sklicuj se na njihovo tako opevano in za lase privlečeno izjavo o WV – nemški natančnosti in pedantnosti. Itak jo ni, samo ti pojdi na to za vsako ceno, MORAJO to odpraviti (je pa zelo težko), zato pričakuj zaplete.

Ni nam lahko ... Mišek - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Zakaj bi se matrali pri delu, če pa smo isto plačani če nič ne delamo !?!?! Javna uprava RS

Skratka ne smeš pustiti, da te odpravijo, ali se kako drugače izognejo popravilu.
sicer pa če nisto zmožni napake odpraviti po 45 dneh, ti morajo avto azmenjati!!!!
Vendar pazi vse reklamacije moraš urejati pisno, in strogo zahtevaj vsakič ko pelješ vozilo na servis nalog ali kopijo, da so res nekaj popravljali, ker drugače kasneje, če se težave ponavljajo, imaš dokaze v rokah!!! To pomeni, da so že većkrat v garancijskem času popravlajli, niso pa odpravili napake, in tako jih lahko priviješ tudi preko matične tovarne…v nemčiji. če ne boš imela nič v rokah, ti bodo zavlačevali do izteka garancijske dobe in te peljali žejno čez vodo.

Tako smo mi naredili z bivšo Panadrio v Stegnah v LJ. (hvala bogu, da je med tem časom že propadla, saj je bil njihov odnos do strank in kavaliteta servisa na nuli)

Ajajaj. HUdo. Jst sm se vozu v Golfu pa nč škripal!!! Obvezno naj zrihtajo stvar. Jst bi znorel! Imam 11 let starega Peugeota, pa je kvaliteta materiala iz katerega je armaturka zihr slabš kot pri Golfu (staro je staro…) pa ne škriplje…

Mi smo imeli na octaviji probleme z zadnjo ključavnico in po pol leta nategovanja na dveh pooblaščenih servisih smo poklicali inšpektorja pri pooblaščenem uvozniku in stvar je bila urejena takoj naslednji dan in ključavnica še sedaj deluje brezhibno po dveh letih.

Na žalost je to bil edini način.

Urša

Pac si kupila jajca od avta ne zdej jokat prodej siptarju ki se vecinoma vozijo z temi traktorji in kupi japonca najbolje toyoto collrolo. A je dizel. Asi blond.

Tole je bilo pa nesramno tko…btw. Pa ne mara vsak Japoncev. Npr. jst sm eden takih! In kaj boš zdej???

Hvala Veter!
Zame je zelo pomembna notranjost avtomobila, ker, če je lepo se tudi dobro počutim. Črn golf, bež notranjost, kaj češ lepšega. Samo, da ne bi škripalo:-( . Ko sem kupovala, sem seveda šla gledat tudi japonce, francoze, italijane.., ampak ti se še zdeleč ne morejo ponašati s tako eleganco notranjosti kot vw. To je pač moje mnenje, moj okus. Pa lep dan!

Evo, tud pri mojem 9 let starem ZX-ku, včasih malo škriplje plastika zadaj pri varnostnih pasovih, če se peljem po večjih neravninah, v armaturki pa čist nič!

Definitivno mora it reklamirat!

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

New Report

Close