SKRIT POMEN…
On reče: Moj domači telefon je pokvarjen. Ali me lahko pokličeš na mobilnega?
On misli: Nočem, da me kličeš domov.
Ona naj vpraša: Ali imaš razmerje z drugo?
On reče: Moj zakon je načeloma končan.
On misli: Hočem doživeti avanturo.
Ona naj vpraša: Ali tvoja žena to ve? Si morda že vložil zahtevo za ločitev?
On reče: Ženske so preveč izbirčne.
On misli: Ženske me ne marajo.
Ona naj vpraša: Zakaj se tvoje prejšnje razmerje ni obneslo?
On reče: Ali bi se dobila naslednjo soboto? Moram preveriti, ali sem prost.
On misli: Nočem se dogovoriti, saj bo morda mimo prikorakala kakšna boljša od tebe.
Ona naj vpraša: Ali bi morda počakala do takrat, ko ne boš tako zaposlen?
On reče: Nočem se vezati.
On misli: Rad bi seksal s tabo, vendar ne, če to pomeni, da se ne smem videvati z drugimi.
Ona naj vpraša: Ali želiš, da ti pomagam premagati strah pred ljubezenskim razmerjem?
On reče: Jaz sem. Kar tako te kličem.
On misli: V bistvu nočem pogovora, kličem te samo zato, da bi pri tebi dobil dodatne točke.
Ona naj vpraša: Bi si želel pogovora kdaj drugič? ali: Občutek imam, da si poklical samo zato, ker misliš, da moraš, in ne zato, ker bi sam tako hotel. Je to res?
On reče: Moji starši bodo imeli zabavo z žarom in zanima me, ali bi šla z mano.
On misli: Noro sem zaljubljen vate.
Ona naj vpraša: Ali si staršem že povedal za naju?
On reče: On je pa res čisti hinavec.
On misli: Grozno sem ljubosumen, ker se pogovarjaš s tem visokim in čednim moškim.
Ona naj vpraša: Ali te moti, ker sva govorila tako dolgo?
On reče: Ni problem v tebi, problem je v meni.
On misli: Problem je v tebi.
Ona naj vpraša: Ali sva šla prehitro? ali: Si morda spoznal kako drugo?
On reče: Povabim te na večerjo k sebi. Bom jaz kuhal.
On misli: Želim te očarati in ti pokazati, da znam biti skrben in ljubeč moški, zato da bi spala z mano.
Ona naj vpraša: Kako pomembno je zate, da se, preden spiva skupaj, podrobneje spoznava?
On reče: Potrebujem nekaj časa zase.
On misli: Hočem prekiniti s tabo. ali: Ugotovil sem, da sem nor nate, vendar se bojim vezati.
Ona naj – bo tiho. Ponudite mu svobodo in naj sam ugotovi, kaj želi.
On reče: Moji otroci igrajo zelo pomembno vlogo v mojem življenju, zato iščem žensko, ki bo to razumela.
On misli: Moji otroci so zame najpomembnejši in so vedno na prvem mestu.
Ona naj vpraša: Ali si lahko predstavljaš, da bi bila tvoja partnerka na prvem mestu, medtem ko še vedno vzgajaš svoje otroke?
On reče: Pa saj nisi feministka, ali pač?
On misli: Počutim se ogroženega, da bi postal tvoja copata, saj si zelo močna ženska, ki se ne boji povedati tega, kar misli, in povrhu vsega še razmišljaš s svojo glavo.
Ona naj vpraša: Ali se v družbi samostojne in pametne ženske počutiš ogroženega?
On reče: Spominjaš me na tisto punco iz serije »Seks v mestu«.
On misli: … in upam, da si tudi ti tako odprta glede seksa kot ona.
Ona naj vpraša: In kaj si misliš o njej?
On reče: Koliko časa je preteklo, odkar si prekinila z bivšim?
On misli: Povej mi vse o svojih preteklih zvezah, da presodim, ali si vredna mojega truda.
Ona naj vpraša: Zakaj se ti zdi to pomembno?
On reče: Rad bi, da bi bila prijatelja.
On misli: Ne privlačiš me več tako, kot si me včasih.
Ona naj reče: Prosim, če prideš po svoje stvari in jih odneseš iz mojega stanovanja.
On reče: V tej obleki si čudovita.
On misli: Zabava se je začela že pred uro in pol, ali lahko zdaj končno odideva?
Ona naj vpraša: Ali si to izjavil samo zato, da bi odšla z zabave?
On reče: Še nikoli nisem bil v kitajski restavraciji.
On misli: Pa tudi upam, da mi nikoli ne bo treba.
Ona naj reče: Hmm, spremembe znajo biti včasih tako sladke.
On reče: Vikend je, lahko bi obiskala tvoje starše. Škoda je le, da je slabo vreme.
On misli: Nikamor se mi ne da. Kaj če bi preživela »lenoben vikend v najini postelji«?
Ona naj vpraša: Mogoče bi bilo bolje, da ostaneva doma? Greva skupaj na tržnico po hrano?
On reče: Prazniki zaljubljencev, obletnice in praznovanje rojstnih dni se mi zdi skrajno neumno.
On misli: … saj na njih vedno pozabim ali pa niti ne vem, kdaj so.
Ona naj reče: Jaz se pa vedno že veliko prej veselim daril. ali: Oh, super, potem si lahko namesto praznovanja valentinovega in gregorjevega obetam tudi kakšno rožico kar tako! Pa še gneče v restavraciji, kamor me boš peljal na romantično večerjo, ne bo.
On reče: Nimam pojma, kakšne barve oči ima.
On misli: Vem, da so njene oči črne kot ebenovina, njene ustnice pa zapeljivo rdeče, ampak ker je to tvoja najboljša prijateljica, ti tega pač ne bom povedal na glas.
Ona naj reče: No, da boš vedel za drugič – ima temno rjave oči, povrhu vsega pa še zelo lepe.
On reče: Veš, sem razmišljal, jaz bi vseeno rad imel avto, ki bi bil le moj.
On misli: Tako se bom v primeru, če greva narazen, viktorijansko odpeljal s svojim jeklenim konjičkom, namesto da bi iz najinega razmerja odkorakal peš.
Ona naj reče: Ali meniš, da nisva za skupaj?
On reče: Tale postelja je pretesna za oba.
On misli: Celo noč nisem zatisnil očesa, ker imaš čudno navado, da se moraš med spanjem stiskati z mano.
Ona naj vpraša: Kaj če bi vzela meter in izmerila, koliko je postelja široka? Tako bova vedela, kje je polovica, in določila na kateri strani bova spala.
On reče: Joj, kako smo seksi!
On misli: Tvoje krilo je prekratko, dekolte preveč odkrit, popek pa razgalja tisto, kar bi moralo biti drugim očem (razen mojim) skrito. Nočem, da se vsi moški na zabavi slinijo po tebi in nato doma sanjarijo o seksu s tabo.
Ona naj reče: Hvala. In presenetljivo, v teh oblačilih se počutim zelo udobno (in se seveda ne preobleče!)