Skrita sporočila?!
Dragi moji,
kmalu bo na tem forumu več skritih kot javnih sporočil. Dajte no.
Pa ne zaradi cenzure in strogih kriterijev, ampak ker pišete, da človeka nekam prime. Oprostite izrazu.
Sedaj pa se vzemite v roke in prenehajte z medsebojnim obmetavanjem (“tamodri” in “tarjavi”), ker drugače bomo ene tri zablokirali in posredovali naprej prijave o širjenju nestrpnosti. Pa bo hitro vsak dvakrat prej pomislil, pred bo “oddaj” tipko kliknil.
Naj bo tole obvestilo in opozorilo vzeto dobronamerno.
Sedaj pa pazite: http://uk.youtube.com/watch?v=1A6pUSy5tP8&feature=related 😉
Zihr, ja. 🙂
Demokracija je nekaj, žaljenje, zmerjanje in poniževanje pa nekaj drugega.
Če je kdo v dilemi, si lahko še prebere pravila: http://med.over.net/pravilnik/, ali pa nam posreduje vprašanje: http://med.over.net/kontakti/, lahko tudi preko ZS ali foruma O strani Med.Over.Net.
Ne , ne , mmml ; hotela ti je povedati , da žali in kritiziraj posameznika bolj prefinjeno , bi rekel , da politično zavito .
Za primer , če hočeš nekomu reči , da je prasec !!!
Raje napiši , da je dober za koline !!! če te bodo obtožili , da žališ , se lahko vedno zgovoriš , da si mislil , da bi bil dober mesar !!!
Tapametni ??????
Sublimirana sporočila ??? jebala te sub… sporočila , saj še napisat ne znam te besede brez , da bi se zmotu !!
Porkaflk , povej , če veš ?
Men se videoklip nalaga predolgo !!!!
Perlca !!!!! ti si pr tapametnih anedaaaaaaaaa ????[/quote]
Vse kaže, da sem med tapametnimi 🙂
Sublimirana sporočila najdemo v različnih reklamnih spotih, Elvis Prisley jih je ( naj bi) pošiljal preko svojih pesmi itd. itd… v glavnem gre za to, da se v sami pesmi ( primer) skriva neko sporočilo.
Gre lahko za dokaj nevarno zadevščino, saj se sublimirano sporočilo ( ne pesem) vtisne v možgane in možgani prično, v primeru, da to pesem dlje časa poslušaš, delovati v smeri tega sporočila. Menda posebej nevarno za najstnike, ki poslušajo različno zvrst glasbe.
Komod se tako sporočilo skriva tudi v, določeni, fotografiji. Seveda
narejeni s posebnim namenom.
Kako naj ti povem ha ha ha ? Saj ne vem. Od vekomaj jim pravim sublimirana sporočila.
Morda tole:
Tapametni ??????
Sublimirana sporočila ??? jebala te sub… sporočila , saj še napisat ne znam te besede brez , da bi se zmotu !!
Porkaflk , povej , če veš ?
Men se videoklip nalaga predolgo !!!!
Perlca !!!!! ti si pr tapametnih anedaaaaaaaaa ????[/quote]
Vse kaže, da sem med tapametnimi 🙂
Sublimirana sporočila najdemo v različnih reklamnih spotih, Elvis Prisley jih je ( naj bi) pošiljal preko svojih pesmi itd. itd… v glavnem gre za to, da se v sami pesmi ( primer) skriva neko sporočilo.
Gre lahko za dokaj nevarno zadevščino, saj se sublimirano sporočilo ( ne pesem) vtisne v možgane in možgani prično, v primeru, da to pesem dlje časa poslušaš, delovati v smeri tega sporočila. Menda posebej nevarno za najstnike, ki poslušajo različno zvrst glasbe.
Komod se tako sporočilo skriva tudi v, določeni, fotografiji. Seveda
narejeni s posebnim namenom.
Kako naj ti povem ha ha ha ? Saj ne vem. Od vekomaj jim pravim sublimirana sporočila.
Morda tole:
[/quote]
Sedaj vem kaj je to , samo izraza nisem poznal .
Sem enkrat gledal nek dokumentarec o tem , bilo je zanimivo , praktično ne veš kaj gledaš dokler ti ne pojasnijo posebej , da si dotično osebo videl v vsakem kadru , samo so te z komentarjem zavedli , da je sploh nisi videl .
Kakorkoli se čudno sliši , je na koncu res izpadlo , da je dotični bil v vsakem kadru .
Tole kar si ti pojasnil je pa samo obrnjen primer .
Pri meni je problem , da imam povezavo z internetom preko mobitela in se linki res dolgo nalagajo , zato jih skoraj ne odpiram .
Za primer 3 minutni film se nalaga skoraj pol ure !!!
Ne, jonči, ti nisi divji prešič… to sem samo tako, za foro napisal, po latinsko… vem da ne boš zameril in poslal policijo nad mene.
Ne, ne bomo se po latinsko pogovarjali. Če se mi zazdelo, da ti moram reči da si divji prešič, ti bom pač to povedal. A prav?[/quote]
Čisto prav !!!
Ti kar napiši , tisto kar misliš , sploh pa na forumu , če jim pa ne bo všeč naj pa brišejo .
Se pa bojim , da bo zaradi tega forum prazen .
Ne, jonči, ti nisi divji prešič… to sem samo tako, za foro napisal, po latinsko… vem da ne boš zameril in poslal policijo nad mene.
Ne, ne bomo se po latinsko pogovarjali. Če se mi zazdelo, da ti moram reči da si divji prešič, ti bom pač to povedal. A prav?[/quote]
Čisto prav !!!
Ti kar napiši , tisto kar misliš , sploh pa na forumu , če jim pa ne bo všeč naj pa brišejo .
Se pa bojim , da bo zaradi tega forum prazen .[/quote]
Bodo brisali, bodo… sploh če bosta ninej in Svetilnik moderatorja.
Jebiga mmml ; a slovenskega izraza za tole tvoje ni ???[/quote]
O je je… ampak od sedaj naprej moramo biti fini in uglajeni in spoštljivi in sploh in oh in joj…
P.S. Zadnjič, ampak res zadnjič, da me ne bodo iskali policaji… “sus scrofa” je latinsko ime za divjega prašiča.[/quote]
Jon,
od mmml-ja nimaš kaj drugega pričakovati. To jaz že dolgo vem.
Evo ti slikco, kako te je z njegovim spoštovanjem imenoval.
http://www.matejvranic.com/divje-zivali-sesalci-kopitarji-divjiprasic.html
Po nekah dneh sem zopet malo brala.
Čedalje slabše obnašanje. Žal.
Poraz, zgeda, da je boleč.
P.s.
mmml, res naj bi bilo zadnjič!
O je je… ampak od sedaj naprej moramo biti fini in uglajeni in spoštljivi in sploh in oh in joj…
P.S. Zadnjič, ampak res zadnjič, da me ne bodo iskali policaji… “sus scrofa” je latinsko ime za divjega prašiča.[/quote]
Jon,
od mmml-ja nimaš kaj drugega pričakovati. To jaz že dolgo vem.
Evo ti slikco, kako te je z njegovim spoštovanjem imenoval.
http://www.matejvranic.com/divje-zivali-sesalci-kopitarji-divjiprasic.html
Po nekah dneh sem zopet malo brala.
Čedalje slabše obnašanje. Žal.
Poraz, zgeda, da je boleč.
P.s.
mmml, res naj bi bilo zadnjič![/quote]
Oooooooooooooooo, Prababi, živjo, pa kje si ti? A so ti spet elektriko odklopili???
A veš kakšna je razlika med tabo in jonom? On je razumel poanto mojega “divjega prešiča”.
P.S. Sploh so pa tok luštni, teli tvoji veprčki…
PRABABI !!!!
Tole med mmml-om in mano je bila zgolj zajebancija , ki jo nihče ni zameril .
Nikar tako resno , tudi malo heca mora biti in tole sem jaz in mislim da tudi mmml vzela za hec .
Z mmml sva že imela bolj ostro izmenjavo mnenj na drugih topikih , pa kolikor vem ni bilo zamere in upam , da je tudi ne bo , no vsaj z moje strani sigurno ne .
Jon,
zajebancija dol ali gor, vse ima svoje meje, se ti ne “zdi”?
Tudi hec mora bit, ja. Tole imenovanje je pa vsaj za mene prekoračitev!
No, pa malo praznujte, samo ne preveč, da ne boste ob vozniško, potem bosta tekla vštric, s temi zgornjimi prašiči. :-)) Policaji so že veliko vozniških pobrali.
Jaz imam še drugo delo, malo pa še tukaj gledam.
Lahko noč in lep pozdrav!
Ne, Perlca, ta pametni bi skoraj morali vedeti, da skrita sporočila, za razliko od javnih, nikakor niso sublimirana. Skrito sporočilo je po domače obrisano sporočilo. Sporočilo, ki ga je moderator umaknil, da ga ne bi bilo več mogoče javno brati. Nisem se mislila vtikati v tvojo napačno razlago cele zadevščino, ampak zdaj v drugih temah vidim, da so nekateri zaradi tvoje razlage prepričani, da opozorilo na forumu stoji zaradi tega, ker nekateri pišejo sublimirana sporočila. Japajade, prav nasprotno. Video klip je res sublimirano sporočilo, niso pa sublimirana skrita sporočila, kot zdaj nekateri zmotno mislijo in pišejo v drugih temah.