Skrito v raju
Je izmišljena serija, lahko vam je všeč ali ne. Kaj se ne počne, napadati igralce, ki samo igrajo vlogo. Koliko imajo vpliv na scenarij, če nisi Tom Cruise ranga bolj malo. Mora se pa vedno nekaj dogajati, da je zanimivo.
V Santa Barbari se vsi med sabo ločujejo in poročajo. En lik je moralni kompas, pol so še ‘dobri’ in ‘slabi’ ter nekaj vmes.
Scene z Djuric, 02.04.2025 ob 10:31
Scene z Djuric me na momente prav bolijo ali pa so ze prav smesne , ker omg igrat pa res ne zna … kao zbezi, hodi pa kot kol po brvi ne ve kam gledat, nekaj se nasmiha … Igra za ne vem kam
Cisto faljena izbira igralke.
Sem postala prav pozorna na njeno igranje in se strinjam, to njeno gledanje v prazno je moteče… Se spomnim scene tam, kjer nadirs Laro, ko jo dobi pri zbiranju tistih cot v stanovanju… Tam se dere nanjo in ji meče očitke in kako naj gre, gleda pa stran tam v prazno, namesto Lare direkt v obraz… Deluje kot bi bila zadeta
vseeno pa postaja Zala/Mia vedno boljša..lani je bila katastrofa, zdaj te scene letos so dosti boljše..meni ni več tako moteča igralka, je kar solidna..Recimo Božič pa meni ne igra OK.. Govori tako naučeno,da je prav moteče.
Pa Nina in Lara se pogovarjata preveč “prostaško”..Zakaj je treba uporabljati konstantno besedo “fak”.? A ne vemo, od kod to prihaja??