Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek skrito v raju- konec

skrito v raju- konec

Kakšen je konec? Nisem veliko spremljala, a me zanima, kaj je bilo na koncu.

Ha, sva istočasno komentirala nekaj kar se navezuje na Skrito v Raju😅. :

Odgovor na objavo uporabnika
Koki🐔, 30.05.2025 ob 01:03

Bi če bi, 29.05.2025 ob 07:05

Moški, ki obsedeno gledajo telenovele so bljak. Ok, če gleda kako Skrito v raju ali pač kaj slovenskih, naj mu bo. Obsedeni s španskimi, turškimi- bljak.

O, sem te razpizdil. 😄

Turške? Kdo to normalen sploh gleda?

Španske? Pa to samo budale gledajo. Da ima nekdo tak poden od okusa, težko verjeti. Pa si že videla špansko telenovelo? Obup.

Tisti ki imamo radi nek nivo gledamo zgolj telenovele iz okrutne Latinske amerike iz tega starega arhetipskega sveta. Ker se čuti indijanska kri v njih, zato so očitno tako okrutbe.

Ravno gledam eno kjer šef narkokartela(oz. preprodaja in pobija ženske in deklice) ljudi žive razreže in cvre. In to nazorno pokažejo.

Ravno danes v petek bo en tak del, ko bo pošastne stvari počel. A ti povem na keterem TV programu bo?

Glede na to, da mi nisi verjelo, da take stvari popoldne vrtijo, da jih otroci lahko gledajo.

A ti povem, da se samo prepričaš? Da se prepričaš, da to vrtijo popoldne na priljubljenih tv kanalih in da so te vsebine gledane. Samo se bojim, da boš pol na TV klicalo in grozilo s prijavo.

Skrito v raju?

Aha! Ti torej ne maraš moških, ki gledajo latinske, ker jih maš za psihote? Maš raje take pičkaste moške, ki gledajo Skrito v raju in take rožnate pocukrane zadeve? 🙂

.

Koki🧶🪩🧶🪩🧶, 06.06.2025 ob 08:49

Bi če bi multivzdevek”,

Ja kaj zdaj, a si rep pod noge stisnilo in se ustrašilo?

Si se ustrašilo, da imam prav in da res take telenovele vrtijo znani programi v gledanih popoldanskih in večernih terminih, ko lahko otroci to vidijo?

Samo vprašaj pa ti povem naslov in lahko v ogledu za nazaj preveriš rezanje udov s telesa pa žganje živih ljudi.

Saj vem da to ni ravno v stilo Skrito v raju in da bi ti avšasto osladno bitje živčen zlom doživelo.

Je zadnji del že bil?

Tudi mene zanima. Nimam POP tv pa ne morem gledat Samo, ko grem na obisk , lahko gledam.

Pa me zanima kako se je končalo.

zadnji del, 06.06.2025 ob 08:57

Je zadnji del že bil?

Danes ponovitev. Želiš videti? Samo opozarjam te, je na lastno odgovornost.

mene zaniam, 06.06.2025 ob 08:58

Tudi mene zanima. Nimam POP tv pa ne morem gledat Samo, ko grem na obisk , lahko gledam.

Pa me zanima kako se je končalo.

Takole je bilo, RAMZES je ujel CALISTA, ga privezal na mizo in mu odrezal noge in roke in vse operativno zašil, tako da je CALISTO bil živ 😰, potem ko je vrgel roke in noge v smeti in je CALISTA odnesel KOLUMBI v posteljo in ga skril pod oddejo, da ko je KOLUMBA prišla domov ga je tako našla. Nato je RAMZES ji prišel iza hrbta in jo prisilil, da je s kuhinjskim nožem do smrti klala CALISTA.

Nato je RAMZES z elektrošokerjem omamil KOLUMBO in jo dal v erotičnem perilu v solarij. Počakal, da se je zbudila. Poklical njene šokirane otroke, ki so v joku prosili mamico naj se vrne domov. Nato je povečeval temperaturo, da je KOLUMBA živa eksplodiralav mehurjih.

Sceno so kazali znotraj zaprtega solarija.

Zdaj pa nisem telenovelo💕 pogledal še čisto do konca z ogledom za nazaj. Kot vem zdaj RAMZES izgleda kot zombi, samo rabim še videti kaj se mu je zgodilo.

Pač tipična mehiška telenovela. 😞

Ki jo vrtijo zgodaj zvečer in ponovijo zjutraj, da si jo lahko tudi tisti otroci, ki morajo ponoči spati ogledajo.

Sicer vem, da ne maraš moških, ki to gledajo, ker si ti predvsem ženska, ki rada gleda 🌺❤️🌸ROŽNATE💐💓🌹 stvari.

Tako da ne vem, če si res želiš to videti, da se prepričaš, da je res kar ti govorim.

Če se ne motim, je 75 delov. Še 2-3 manjkajo do konca.

Očitno ima res malo gledalcev, saj nihče ne komentira, odgovarja na zgoraj zastavljeno vprašanje.

Gledala sem mogoče 5 ali 6 epizod v 1. sezoni. Sedaj le eno.  Meni se zdi to slaba serija.

če se ne motim, 06.06.2025 ob 09:19

Če se ne motim, je 75 delov. Še 2-3 manjkajo do konca.

Očitno ima res malo gledalcev, saj nihče ne komentira, odgovarja na zgoraj zastavljeno vprašanje.

Ma kdo bo gledal to romantično sranje, to je za osladne babe, torej za gospodinje in najstnice, ki so itak najbolj neumna vrsta na svetu.

Medtem ko mehiška telenovela o kateri govorim, pa je bila zelo gledana v mnogih državah sveta, tako med ženskami, kot tudi med moškimi.

Naslednji teden bo konec.

naslednji teden, 06.06.2025 ob 09:30

Naslednji teden bo konec.

Ne, ne. Če imaš ogled za nazaj imaš, danes zadnji petkov del.

Se ni konec v torek je zadnji del… torej sta se dva dela, ponedeljek in torek

Anonimni125, 06.06.2025 ob 09:32

Se ni konec v torek je zadnji del… torej sta se dva dela, ponedeljek in torek

Ne ne. Zadnji del imaš, danes, če imaš ogled za nazaj. Konec je bilo prejšnji petek.

Meni je pa fajn serija, samo je nimam kje gledat 🙁

Koki🧶🪩🧶🪩🧶, 06.06.2025 ob 08:52

Ha, sva istočasno komentirala nekaj kar se navezuje na Skrito v Raju😅. :

Govor je o seriji Skrito v raju. Ne o mehiških in turških serijah. Dobro preberi uvodni post. Boš razumel, sigurno.

preberi bolje (koki)., 06.06.2025 ob 09:51

Govor je o seriji Skrito v raju. Ne o mehiških in turških serijah. Dobro preberi uvodni post. Boš razumel, sigurno.

Zakaj ti vedno omenjaš turško sranje zraven latinskega/mehiškega? Če to primerjaš, delujeta kot čisto drugi zvrsti, ki nimata veliko skupnega.

In predvsem v turških nikdar ne bi bilo nasilja iz grozljivk. So za drugačne gledalke namenjene. Moški ne vem, če to sploh gledajo. Ker še pri akcijskih prizorih odpovejo te turške.

V mehiških pa akcija super. Nasilnost in krvavi realizem tudi. Včeraj sem gledal omenjeno mehiško telenovelo, se trije deci stepejo, kri vsepovsod, en enmu z nožem trebuh prereže, ta mu vrne tako da mu roko kot vejo zlomi in mu potem roko stiska, da neha težiti.

Pač bolje se tepejo in si lomijo vratove kot pa v ameriških akcijskih filmih s Stevenom Segalom in podobnimi.

Skrito v raju in turške niso take, to je samo za neumne babe, a ne?

Kdo pa pravi da je konec?

Saj bo še drug teden

Zadnji del bo v torek, 10.6.

Anonimno 8765, 06.06.2025 ob 10:01

Kdo pa pravi da je konec?

Saj bo še drug teden

Konec je bilo prejšnji petek, če imaš ogled za nazaj, si še danes ulovil ponovitev.

Koki🐔, 06.06.2025 ob 10:00

Zakaj ti vedno omenjaš turško sranje zraven latinskega/mehiškega? Če to primerjaš, delujeta kot čisto drugi zvrsti, ki nimata veliko skupnega.

In predvsem v turških nikdar ne bi bilo nasilja iz grozljivk. So za drugačne gledalke namenjene. Moški ne vem, če to sploh gledajo. Ker še pri akcijskih prizorih odpovejo te turške.

V mehiških pa akcija super. Nasilnost in krvavi realizem tudi. Včeraj sem gledal omenjeno mehiško telenovelo, se trije deci stepejo, kri vsepovsod, en enmu z nožem trebuh prereže, ta mu vrne tako da mu roko kot vejo zlomi in mu potem roko stiska, da neha težiti.

Pač bolje se tepejo in si lomijo vratove kot pa v ameriških akcijskih filmih s Stevenom Segalom in podobnimi.

Skrito v raju in turške niso take, to je samo za neumne babe, a ne?

Koki ne razume pointa. Tukaj se je govorilo o naši seriji Skrito v raju in ničemer drugem. Ne o mehiških, ne o turških, ne o bosanskih, ne angleških…. Saj ni tako komplicirano.

Ena459, 06.06.2025 ob 10:05

Zadnji del bo v torek, 10.6.

Ne ne. ☘️🌿

Koki ne razume, 06.06.2025 ob 10:08

Koki ne razume pointa. Tukaj se je govorilo o naši seriji Skrito v raju in ničemer drugem. Ne o mehiških, ne o turških, ne o bosanskih, ne angleških…. Saj ni tako komplicirano.

Kakorkoli že, če se je oseba, ki mi je pametovala glede mehiških v neki drugi temi potem oglasila tudi v tej temi, ji bom pač glede mehiških razložil v tej temi. Pa če se na glavo postaviš.

🐤, 06.06.2025 ob 10:08

Ne ne. ☘️🌿

https://top24novice.si/zabava/skrito-v-raju-kaj-se-dogaja-gledalci-popolnoma-razocarani/

Ena459, 06.06.2025 ob 10:18

https://top24novice.si/zabava/skrito-v-raju-kaj-se-dogaja-gledalci-popolnoma-razocarani/

Pa a se ti zavedaš kako glupo je to?

NOVO SEZONO hočejo??? 😵😵😵

Pa naj mi še kdo reče, da to gleda še kdo drug kot glupe babe. Samo glupa baba lahko gleda nekaj, kar si sproti zmišljujejo in vlečejo v nedogled medtem, ko se zgodba spreminja v vedno hujši absurd.

Poglej latino ameriške telenovele. Imajo eno sezono, so posnete in zatem predvajane. Kot filmi!

TO JE NORMALEN NAČIN. Ne pa avšarije iz sezone v sezono.

Latinoameriške so večinoma 140, 120, 80 let stare zgodbe, ki so bile takrat v obliki romanov in radioiger. In jih pač vedno znova posnamejo. Samo pač posodobijo zgodbo, dodajo kakšen nov umor itd.

Ene so posneli že 10x, tako da imaš že 10 različnih verzij v zadnjih 65 letih posnetih.

New Report

Close