Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrito v raju / Mila Prešin – Saška

Skrito v raju / Mila Prešin – Saška

Ali je še kdo opazil, da so zenice te – težko rečem igralke, ker je njena igra res .. no ni dobra… izrazito velike. Nenormalno velike. Kot da bi bila na nekih substancah. Clovek bi pomislil, da je to zaradi močnih luči na snemanju, toda če opazujete oči ostalih igralcev so povsem normalne.

Super igralka, ravno zato, ker je v reali čisto drugačna.  Upam, da jo bomo še večkrat videli na ekranih.

Grozne oči ima, da jih lahko tako odpreš, da je vse belo okrog in na sredini črni krogec, neverjetno, grdo.

zame najboljša igralka v seriji. Poleg Aleša Valiča seveda. Obvlada upodobitev glupe plavuše. Kaj pa spakovanje Kogovškove in ubogo igranje Valića mlajšega? Ni mi jasno kaj je mislil Zrnec, res ne.

Prav dobra je Mila Petšin v vlogi Saške.Eni tu gor ste pa prav žleht!

Odgovor na objavo uporabnika
indijanajons, 04.04.2024 ob 11:56

Grozne oči ima, da jih lahko tako odpreš, da je vse belo okrog in na sredini črni krogec, neverjetno, grdo.

Tebi pa svetujem, da obrneš oči.Namesto da jih imaš obrnjene ven, jih obrni na noter.Da končno enkrat vidiš še svoje.

Nič slabo ne igra. Njena vloga je biti glupa blond afna in to ji odlično uspeva. Kar se tiče velikih zenic, nisem opazila, so ponavadi rade velike ob jemanju antidepresivov. Morda pa je bila zgolj igra svetlobe ali pa zgolj njenega igranja, ker zenice se močno povečajo tudi medtem ko lažemo. Ona je igrala in telo je reagiralo. Konec koncev pa, koga briga. Njena stvar, pa tudi če bi bila vsa zadrogirana.

ne gledam in ne vem, kako izgledajo njene. meni je že več ljudi reklo, da imam velike zenice. ne jemljem nobenih substanc ali tablet.

Ko je človeka strah se povečajo.

Kdo je zlobnica v tej seriji?

Hči pozna Milo in je v resnici popolnoma drugačna. Meni se pa zdi, da Sabina Kogovšek super igra, eno zoprnico zoprno.

Berem, da se igralci-ke zaradi žaljivih komentarjev umikajo iz družbenih omrežij.

Najboljša in najlepša igralka v seriji.

Hej kako si kaj delaš doma eva venisnik

Hej kako si kaj delaš v  Ljubljani  in moja prijateljica Saška lepa si tako. Roža

Mila odlično igra afnasto Saško. Tudi ostali igralci so dobri. Z veseljem gledam Skrito v raju.

Lepe oči, podobne mojim. Ta igralka dobro igra, za razliko od Djurićke. Sicer je na splošno igra porazna, kljub dobri zgodbi. Tud Filač ni neki waw.

Super igra Saško. Ena boljših v seriji.

Eliza910, 04.03.2025 ob 10:39

Lepe oči, podobne mojim. Ta igralka dobro igra, za razliko od Djurićke. Sicer je na splošno igra porazna, kljub dobri zgodbi. Tud Filač ni neki waw.

A Filač je moški? Ali je to mogoče Gaja Filač, ki ima ime in priimek, tako kot ti?

Hej kako je lepo in prav tako je tudi v morje v skrito v raju

Saška super igra. Dober je še Valič,  hrvata in mesar.

Saška vloga je super odigrana. Afnica, ki ima razvita čustva zelo dobro razvija svoj lik.

V resnici je igralka popolnoma drugačna. Dobro je nastudirala mimiko takih frfelj, sabljanje ustnic, hojo…

Res dobra.

Skrito v r.., 14.04.2025 ob 10:24

Saška super igra. Dober je še Valič,  hrvata in mesar.

Če bi jaz naštevala dobre, bi točno te napisala. Sama zgodba je slaba, v bistvu nezanimiva, dolgočasna.

Mila Peršin je lepotica, ima čudovite, svetle oči. Tudi njena igra je boljša, kot od Zale in Gaje.

Vsi igralci v seriji so odlični, razen džuričke. Njo je pa težko gledat.

New Report

Close