Skrito v raju / Mila Prešin – Saška
odlični?, 14.04.2025 ob 13:25
Vsi niso odlični. Nekaj je res dobrih, nekaj povprečnih, pa tudi slabih. Meni se bolj zdi sama zgodba, dogajanje, zapleti itd. zelo ,zelo povprečni.
So dogodki in scene popolnoma nerealni. Saj razumem, da mora biti čim bolj dramatično, da pritegne gledalce. Ampak dogaja se tu pri nas, ne nekje v Ameriki.
Žal mi je a Zala, ki “igra” Mijo je negledljiva. Ta punca sploh nima občutka za mimiko in kako izrazit neko čustvo. Vseskozi ima nekako “okamenel” obraz in gleda nekam v prazno.
Gledam, ker je naša serija. Lahkotno in malce prazno vse skupaj.
Anonimno938, 23.04.2025 ob 12:02
So dogodki in scene popolnoma nerealni. Saj razumem, da mora biti čim bolj dramatično, da pritegne gledalce. Ampak dogaja se tu pri nas, ne nekje v Ameriki.
Žal mi je a Zala, ki “igra” Mijo je negledljiva. Ta punca sploh nima občutka za mimiko in kako izrazit neko čustvo. Vseskozi ima nekako “okamenel” obraz in gleda nekam v prazno.
Gledam, ker je naša serija. Lahkotno in malce prazno vse skupaj.
To je tudi meni izjemno moteče pri Zali. Nobenega izraza na obrazu, kot kip in stalno gleda nekam v tri krasne. Slabšega igranja še nisem videla in jasno je kot beli dan, da se lahko gre “igralnko” samo zaradi staršev, torej vez. Če bi tako igro pokazala ena navadna smrtnica, je ne bi sprejeli niti v amatersko dramsko skupino nekega vaškega društva. Njej bi ustrezal poklic manekenke. Idealna za modno pisto – visoka, vitka, okamenel obraz in gledanje nekam v daljavo.
se strinjam, 14.04.2025 ob 10:34
Skrito v r.., 14.04.2025 ob 10:24
Saška super igra. Dober je še Valič, hrvata in mesar.
Če bi jaz naštevala dobre, bi točno te napisala. Sama zgodba je slaba, v bistvu nezanimiva, dolgočasna.
Zgidba ni slaba, je pa čudna, nerealna… En človek lahko pobija, zastruplja ljudi. Jim grozi in policija še nič, nikjer je ni… Tam za tisti pogrešan telefon so bili pa takoj na vratih.
Čeprav je delno vse res prikaz korupcije v naši državi, ampak tako absurdno, da policije ni ob takih zadevah, pa res se ne.