Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Skrivnost šambale

Skrivnost šambale

A je kdo bral to knjigo, napisal je isti pisec Celestinsko prerokbo? Meni je bla ful dobra. Za tiste ki je ne poznajo pa odlomek iz knjige :

Naše telo zaradi napačne prehrane oslabi, postane dovzetno za vse mogoče bolezni. Ko hrano zaužijemo, jo presnovimo, neprebavljeni del oziroma žlindra ostane v našem telesu. Ta žlindra je bodisi kisla ali bazična, odvisno od hrane pač. Če je bazična jo lahko z nekaj energije spravimo proč, če je kisla, jih kri in limfni sistem zelo težko izločita, zato se nabirajo v telesu kot trdna snov – kristalne oblike z nizko vibracijo, ki ustvarjajo motnje in zapore v vibracijskem polju naših celic. Če je telo kislo, mikrobi to začutijo in si rečejo : Aha, telo je pripravljeno na razkroj .

Ko organizem umre ga mikrobi požro. Vse človeške bolezni so posledice takšnega napada mikrobov.
Torej, nepravilna prehrana lahko našo vibracijsko polje tako zniža, da na nas začno delovati naravne sile ki vračajo organizme zemlji.

Na splošno velja , da so jedi ki puščajo v telesu kisle usedline, težke, preveč kuhane, preveč predelane in sladke (razne vrste mesa, moke, peciva, alkohol, kava, slajše sadje).Bazične jedi pa so bolj zelene, sveže, bolj žive – sveža zelenjava in sokovi, zeleni listi, kalčki, paradižnik, grenivke in limone.

Torej, če iščemo višjo energijo, hkrati pa uživamo hrano, ki nas te energije ropa nikamor ne pridemo…..

Prijetno branje vsem iskalcem !

Po mojem je to pretiravanje. Bolj bi se strinjal s Kristusom: “Naše telo bolj zastruplja to, kar pride iz ust, kot to, kar gre v usta”.

Jaz pa se bolj strinjam z teorijo iz Šambale.

P.

Kdor ne verjame, da ima hrana tudi zelo velik pomen pri zdravju in dobrem počutju, naj to poizkusi na sebi. Je pa res, da se ob premiku zavesti na višji nivo telo odzove z zahtevo po bolj čisti hrani. Zato je potreba po čisti hrani spremljevalka oz. posledica duhovne spremembe in ne obratno.

Šambala je zelo dobra knjiga in je vredna vse pohvale.

Darja

PS. V času Jezusa tudi še ni bilo tako pestre izbire predvsem zastrupljene hrane v Nazaretskih delikatesah kajne? In tudi nihče ne more zagotovo trditi, da je Jezus užival meso. Sama menim, da je bil presnojedec (sadje, malo zelenjave).

Preberite si knjigo Proč s kuhinjskim loncem. Vas bo šokirala.

Darja

Imam članek iz revije Dom o škodljivosti nekuhane hrane oziroma kateri strupi v hrani se s kuhanjem uničijo.
Makrobiotika je včasih učila, da se lahko je le kuhano hrano. Predlagal bi, da se skupaj vsedejo in zmenijo kako je s tem.

Če preberete predlagano knjigo boste videli kako so se kresala mnenja o primernosti te ali one hrane. Še enkrat pa moram poudariti, da je to nujo po spremembi hrane potrebno začutiti od znotraj in ne zato ker je to sedaj moderno.
Da pa prideš do te notranje spremembe je potrebno prej nekaj narediti na sebi.

Moje mennje je pa, da ne prebirajte knjig, ki so napisane z namenom manipulacije, pač pa verjemite sami sebi, svojim občutjem. Izhajajte iz sebe in uspeh bo zagotovljen! <3

New Report

Close