Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika škrob (Gustin)

škrob (Gustin)

Ali mi lahko poveste zakaj se škrob (Gustin) dodaja jedem. Večkrat zasledim, da ga dajete različnim jedem, pa nevem čemu služi.

Hvala in lep sončni dan vam želim.
TaNiTa

Škrob se daje jedem, da se zgostijo. Ponavadi za kakšne omake, ker ima boljši okus kot moka.

pa z gustinom se naredijo neverjetno dobre kreme za torte, predvsem sadne! če hočeš recept pusti email

lp

Jutro!

Ja TaJa, bi prosila za recept za kreme, kajti sam delam torte vedno po istem receptu, sadje, smetana, čokolada,……pa bi pasalo malo spremembe.

Btw,…jaz imam muco doma, ki je Taja,…hehe,….se slišimo.

TaNiTa

ja, ga dobiš…a ti sam za kremo pošljem al še biskvit? ni čist navaden…no, ti bom poslala kar cel recept…sam od doma si moram prinest recepte, ker na pamet bi ti lahko kaj pozabila povedat…

ti pa lahk povem, da je torta bomba in bos vse očarala, kaka majstrca si, čeprav je čist preprosta:))

uf, zdaj sem pa izdala skrivnost svojega uspeha:)

lp, moj macek je bil pa Lucky, sam sem ga dala vstran….ma pa prijateljica hčerkico s takim imenom…

oz. majster?? :))
ta ni ta?!

TaJa, ali tudi meni zaupaš ta recept za torto? Lepo prosim.
Hvala in lep pozdravček.

..hehe,…ne ne je bilo kar majtrica pravilno,…..cakam na recept.

Lp
Tanita

🙂 sem danes zjutraj razmišljala, da morm nekaj ss sabo v sluzbo vzet, pa se nisem moglas pomnit kaj, no…obljubim, da pa jutri posljem recept!

lep dan, TaJa

bom začela računat:))
dobiš!

sam ne me pol klicat ali poslat nad mene kake gangsterje, če torta ne bo zapalila:)

pošlji mail!

Kako ti pošljem e-mail?

ja pusti email, da ti lahko pošljem recept

Evo, urejeno. A danes imaš recept???
Lep dan.

evo, danes pa ga pošljem, samo malo še dopišem stvari, da vam bo jasno kako in kaj, če ne pa mi sporočita, če vama ne bo kaj jasno, ker meni so nekatere stvari čist logične

lep podaljšan vikend, pa dost uspeha pri torti:))

TaJa! Ali ga lahko objaviš kar tukaj? Če ni skrivnost…

a nisi videla, da je to skrivnost mojega uspeha in pol se bo cela slovenija hvalila na moj račun:))))

pusti mail, pa ti ga pošljem:))

a ste dobile recept????

Dobila recept, hvala. Super je vidit,…jutri grem sicer smučat ampak v soboto bom pa domače definitivno razveselila z to torto.

Lep podaljšan vikend tudi tebi!

TaNiTa

Še meni, TaJa! Prosim!!!

Prosim meni tudi.
Hvala, Manka

hja…samo pod pogojem, če mi javite kako vam je ratalo…

sem dobila eno zlobno idejo…kaj pa če torta sploh ni tako dobra:))))

lepo se imejte!

Še meni prosim Taja. Moj mail je:

[email protected]

Hvala.

To je bilo pa hitro. Najlepša hvala za recept. Višnjevo torto delam podobno, samo da višenj in smetane ne zmešam ampak namažem na biskvit vsako posebej. Bom probala še tvoj recept in pa recept za ananasovo torto. Upam da še ta vikend.

LP.

No, si pa res škrta, da te mora vsak posebej prositi za recept in da ne moreš tukaj objaviti enega preprostega recepta!? 🙁 Zakaj jim še ne zaračunaš?

New Report

Close