škrob (Gustin)
TaJa!!! Jaz sem jo naredila v soboto. Po tvojem receptu sem sicer naredila samo biskvit, ampak… najmi, njami!!!!!! Ne morem prehvalit tvojega recepta. Prej sem vedno komplicirala: penasto umešat maslo oz. margarino, posebej rumenjak zmešat s sladkorjem, posebej beljak – mislim, groza!!! Tukaj sem pa vse vrgla v eno posodo, zmiksala in dala peči. Moram reči, da sem bila najprej blazno skeptična glede tega,potem pa sem videla, kako se testo dviga in se bila zelooooo vesela, ko nato ni padlo!
Višenj pri nas ne maramo, za ananas pa sem bila prepričana, da ga imam – pa sem se zmotila. Tako, da sem potem vmes dala drugo kremo, ki sem jo naredila iz sladke smetane in čokolade.
Sem pa možu obljubila, da čez 14 dni spet naredim torto, tokrat z ananasom. Že ta brez sadja je bila zelo dobra, kaj šele z ananasom, mmmmm, TaJa! Hvala ti!!!
Maša